Annonce
Haderslev

Ny formand for Rotary i Vojens

Vojens Rotary Klub har fået ny præsident. Lars Kryger har overtaget hvervet efter Esben Meyer til højre. Privatfoto
Annonce

Vojens: Det er en aktiv herre, der i det kommende år skal stå i spidsen for Vojens Rotary Klub. Da hjulet drejede overtog Lars Kryger hvervet som præsident efter Esben Meyer.

Den nytiltrådte præsident vil arbejde for klubånden og for udvikling af klubben, så der forhåbentlig kan tiltrækkes nye medlemmer, efter at en del medlemmer af forskellige årsager har forladt klubben i de seneste par år.

I det civile liv er Lars Kryger dels bilmand hos KL Auto – dels meget aktiv inden for sejlsporten. En del af det kommende års program vil derfor også komme til at cirkle om disse emner. Efter at coronaen lukkede alle aktiviteter ned i foråret, håber Vojens Rotary Klub, at man nu igen kan komme i gang.

Bestyrelsen for det kommende Rotaryår er ud over præsident: Lars Kryger, sekretær Henrik Kristensen, vicepræsident Esben Meyer, præsident elect Jens Fischer, past præsident Esben Meyer, kasserer Jørn Fallesen, klubmester Finn Slot og pr-ansvarlig Jørn Juhl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Tidligere JydskeVestkysten-chef giver ledelsen en ordentlig kindhest: - I bør overveje at lukke avisen, inden det bliver pinligt

Annonce