Annonce
Sønderborg

Ny formand i Zonta Sønderborg

Den nye bestyrelse i Zonta Sønderborg. Fra venstre: Marie-Louise Nytofte Erichsen, Marianne Plougstrup, Marie-Louise Biering-Nielsen, Helle Johannsen og Ruth Slaikjer. Bestyrelsen består af yderligere to medlemmer: Birgitte O. Pharao og Elisabeth Svenningsen. Privatfoto
Annonce

SØNDERBORG: Marie-Louise Biering-Nielsen er på generalforsamlingen den 10. juni blevet valgt til ny formand for Zonta Sønderborg. Hun har været medlem af Zonta i fire år. Hun er 40 år, har to børn og arbejder på Danfoss.

- Vi er meget stolte af, at vi har fået en ung, dynamisk formand, udtaler den afgående formand, Astrid Jensen.

- Det skal ingen hemmelighed være, at mange foreninger og NGO’er ønsker flere medlemmer og gerne medlemmer i den erhvervsaktive alder. I Zonta Sønderborg har vi både fået otte nye medlemmer i det forgangne år, og klubben har valgt en formand på 40 år. Det er da mega sejt, fortsætter hun.

Den 8. november 2019 fejrede Zonta sin 100-års fødselsdag verden over. I Sønderborg fejrede de 100 året i Riddersalen med et brag af en fest for kvinder i alle aldre under overskriften 'Women’s Night Out'.

Yderligere havde Zonta en foredragsaften på Idrætshøjskolen, som satte fokus på 'Stop omskæring af kvinder'. Aftenen var velbesøgt, og klubben har besluttet fremadrettet at holde både en årlig 'Women’s Night Out' og en foredragsaften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

100 år siden Genforeningen: En stor dag for Sønderjylland, Danmark og Verden

Annonce