Annonce
Tønder

Ny forpagter skyder festsæson i gang på Rømø

23-årige Freja Nielsen skal være daglig bestyrer af Party On Rømø, der slår dørene op fredag aften. Foto: Timo Battefeld

I vinterferien måtte Party On Rømø aflyse alle fester blot få timer inden åbningen. Siden er der kommet ny forpagter til, der har fået styr på alkoholbevillingen og derfor kan Party On Rømø fredag endelig sætte årets festsæson på Rømø i

Annonce

Rømø: Fredag kan Party On Rømø slå dørene op til årets første fest. I april kom der ny forpagter til, der har skrevet kontrakt for resten af året.

Tidligere i år havde andre forsøgt at starte feststedet op, men måtte opgive inden det kom i gang. Der var planlagt en ugelang fest i hele vinterferien, hvor der skulle være live-musik dagligt.

De tidligere forpagtere måtte dog aflyse få timer inden åbningen, da de ikke havde fået en alkoholbevilling.

Den nye forpagter har ansat 23-årige Freja Nielsen som daglig bestyrer. Hun kan fortælle, at alkoholbevillingen er sikret og Party On Rømø er klar til at åbne.

- Vi ville ikke melde noget ud for tidligt, hvis vi pludselig ikke fik bevillingen. Den fik vi den 15. maj, og siden har vi arbejdet på at få det hele klar, fortæller hun og tilføjer, at de sidste varer kommer fredag.

Sagen kort

I efteråret satte ejeren, Patrich Aaskov, Party On Rømø til salg. Han startede feststedet op i 2006, hvor det bestod af en cafe og to diskoteker. I dag er det kun diskoteket Pure Passion, der står tilbage.I stedet for et salg, blev Party On Rømø bortforpagter pr 1. januar i år. Den daværende forpagter havde arrangeret en stor festuge i løbet af vinterferien, men måtte aflyse blot nogle timer inden åbningen, da ansøgningen om alkoholbevillingen ikke blev godkendt. Forinden havde flere unge bestilt og betalt for bordreservation. Sidenhen har flere haft problemer med at få penge tilbage, og mindst én har endnu ikke fået de 4500 kroner tilbage, som han havde betalt på forhånd.

I april kom den nye forpagter til og den 15. maj modtog de alkoholbevillingen, så de kan åbne i pinseweekenden.

Den nye bestyrer, Freja Nielsen, har store planer for sommeren. Party On Rømø holder åbent hver dag hele sommerferien, hvor det også er planen, at der skal være livemusik. Foto: Timo Battefeld
Annonce

Store planer

Selvom hverken Freja Nielsen eller den nye forpagter har erfaring med at drive bar eller diskotek, har de store planer med Party On Rømø. De vil fortsætte traditionen med at holde åbent hver dag hele sommeren.

- Vi kommer til at have åbent hver weekend i juni, og så hver dag hele sommerferien. Det bliver en stor fest, hvor vi også vil have kunstnere til at spille. Efter sommerferien vil vi have åbent i udvalgte weekender, hvor vi vil have nogle specielle traditioner, siger Freja Nielsen.

I sommerperioden flytter Freja Nielsen og forpagteren til Rømø. De vil sætte en campingvogn op, og derudover vil de bo på værelser i baglokalet.

Annonce

Ramt af tidligere problemer

De problemer, de tidligere forpagtere havde, har også ramt den nye forpagter. Den foreløbige reservering af pladser i de indsatte busser fra Ribe og Tønder har ikke været så stor som forventet. Derudover har ingen købt en bordpakke, hvor man på forhånd reserverer et bord og bestiller nogle flasker alkohol.

- Der er flere, der har kommenteret vores Facebook og sagt det hele er fup. Folk har heller ikke bestilt bord endnu. Jeg tror ikke, at folk vil betale på forhånd, de skal lige være sikre på, at det starter nu, fortæller hun og tilføjer, at de forventer mindst 100 gæster fredag aften.

Party On Rømø holder åbningsweekend i denne weekend, hvor der vil være åbent fredag, lørdag og søndag. Der er sat busser ind fra Ribe og Tønder, der vil stoppe i byerne på vej mod Rømø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

90 års fødselsdag: Lisse Vad Hansen

Haderslev

Friture satte ild i køkken

Billund

Travformand om købstilbud fra Lego-familien: Aktionærer beslutter, om travbanen skal sælges

Regionalt For abonnenter

Underretninger om belastede børn fortsætter på rekordhøjt niveau: Ekspert savner viden bag tallene

Annonce