Annonce
Vejen

Balladen er slut: Ny forretningsfører i Vejen Boligforening

Formand for Vejen Boligforening Sam Sørensen og den øvrige bestyrelse har nu ansat en ny forretningsfører. Foto: Dorthe Thorsen

VEJEN: Ansættelsesudvalget i Vejen Boligforening har nu sammen med hovedbestyrelsen besluttet at ansætte Anette Simmelsgaard som ny forretningsfører fra den 1. oktober. Anette Simmelsgaard har de seneste 33 år været ansat i Fanø Kommune, heraf de seneste 13 år som leder.

Beslutningen indebærer, at Peter Skousen stopper i jobbet som midlertidig ansat forretningsfører.

Formand Sam Sørensen oplyser, at bestyrelsen modtog 42 ansøgninger, hvoraf blev syv kaldt til samtale.

- Herefter havde vi to til anden samtale. Ansættelsesudvalget og hele hovedbestyrelsen er enige om, at Anette Simmelsgaard er det rigtige valg, og hovedbestyrelsen har besluttet at ansætte hende.

I foråret lød der et ramaskrig, da den daværende bestyrelse besluttede at ansætte den daværende formand som forretningsfører uden at slå stillingen op. Den daværende bestyrelse blev væltet med et brag, og hele ansættelsesproceduren begyndte forfra.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Borgerlige må ind i kampen

Socialdemokratiet kan glæde sig over det borgerlige Danmarks tillid. Den kommer til udtryk, hver gang socialdemokraterne overtager regeringsmagten. Det er jo ikke verdens undergang og skal såmænd nok gå alt sammen. Sådan plejer det jo at være, lyder det borgerlige kor så. Erkendelsen er korrekt. Med de ulyksalige 1970-ere som den eneste, alvorlige undtagelse har ingen regeringer i efterkrigstiden uanset kulør ført en politik, som tilnærmelsesvis har bragt vores sikkerhed eller velstand i fare. Den nuværende regering er ingen undtagelse. En stram udlændingepolitik, endnu hårdere kurs mod kriminelle, et robust forsvar samt velfærd er mærkesager. Alt dette skal gå hånd i hånd med en ansvarlig økonomi, som den skarpe, interne debat med støttepartierne om minimumsnormeringer viste. Og så skal der kæmpes for klimaet. Ovenstående turde også være målene for enhver borgerlig regering, efter man også til højre for midten har sat miljø øverst på dagsordnen. Eneste stridspunkt mellem regeringen og de borgerlige kunne være skattepolitik og marginale forskelle på, hvordan man vil fordele samfundskagen. Er der et borgerligt projekt? Spørgsmålet er berettiget, for vi har intet hørt om det. Blandt andet lover Venstre blot, at være endnu grønnere end regeringen. Til gengæld hersker der åbenbart intern uenighed om udlændingepolitikken i det største borgerlige parti, hvis profil for øjeblikket står alt andet end skarpt. Alt dette må udløse selvransagelse hos deltagerne i Venstres landsmøde i denne weekend. Men også fra de øvrige, borgerlige partier savner vi visioner. Måske var det ikke blot en påstand, men den fulde sandhed , da Venstre i valgkampen forklarede, partiet ville ganske det samme som Socialdemokratiet – blot uden skattestigninger. Ja, det kan såmænd vise sig at være fortællingen om hele det borgerlige Danmark. Det er - undskyld udtrykket – fesent. Det borgerlige projekt er for vigtigt til, at ansvaret for det (alene) kan betros Socialdemokratiet.

Annonce