Annonce
Vejen

Ny forstander for Askov Højskole havde "første dag" på skolen

Rikke Holm - fra den 1. oktober ny forstander på Askov Højskole - var i mandags på besøg på sin nye arbejdsplads. Her fik hun lejlighed til at tale både med den afgående forstander og skolens ansatte. Privatfoto

Rikke Holm, der fra den 1. oktober er ny forstander på Askov Højskole, var forleden forbi for at hilse på ansatte og mødes med den afgående forstander Klaus Majgaard.

Askov: Den 1. oktober indtager Rikke Holm, der i dag er viceforstander på Engelsholm Efterskole, forstander-stolen på Askov Højskole. Forleden var hun på besøg for at holde møde med bestyrelsen og den afgående forstander Klaus Majgaard, ligesom Rikke Holm også havde en snak med forstanderparret på Askov Efterskole, Thomas Tarp Hansen og Katrine Munk.

Om eftermiddagen mødte hun så for første den samlede medarbejderstab på Askov Højskole og Efterskole til et møde, hvor hun første præsenterede sig selv og derefter bad hver enkelt medarbejder om at præsentere sig selv for hende.

- Det var virkelig dejligt at få lov til at møde folk her, og jeg fornemmer, at der er en special ånd her, der gør, at jeg glæder mig meget til at komme i gang, lød det fra Rikke Holm, der netop havde deltaget i repræsentantskabsmødet.

Annonce

Viceforstander på Engelsholm Efterskole

Rikke Holm kommer direkte fra et job som viceforstander på Engelsholm Efterskole, hvor hun har taget sig meget af personalepleje og hvordan, tingene kørte internt. Det samme regner hun med at skulle arbejde meget med i Askov, og derfor understregede hun, at det er vigtigt for hende at få lov til at bruge den første tid på at lære stedet og folkene, der er der, bedre at kende.

- Jeg har været glad for at være på Engelsholm Højskolen, men jeg tror, at Askov Højskole er en højskole, der passer endnu bedre til mig, blandt andet på grund at, at der her også er en efterskole, lød det fra den tidligere efterskolelærer og ungdomspræst i Vejle.

Annonce

Højskole og efterskole

- Jeg har kun været på Askov Højskole få gange i forbindelse med samtalerne, men med det samme følte jeg, at der er noget ved det her sted, der gør, at jeg bare måtte arbejde her, lød det fra Rikke Holm.

Indtil Rikke Holm er kommet helt på plads, varetager Thomas Tarp Hansen en del af de overordnede administrative ledelsesopgaver på Askov Højskole og Efterskole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Billund

Mellem 25 og 35 hektar berørt af hedebrand: - Vi har været begunstiget af vejret

Annonce