Annonce
Varde

Ny frivillig redaktion er på vej til Ølgod.dk

Erhvervudviklingschef i Ølgod, Kirstine Faber Krog, opfordrer i et samarbejde med byens borgerforening og udviklingsråd især de unge til at begynde at skrive og fotografere om deres by for at optimere hjemmesiden Ølgod.dk. Arkivfoto: Joan Karlsen
Annonce

Ølgod: Erhvervsudviklingschef i Ølgod Handel og Erhverv, Kirstine Faber Krog, oplyser i en pressemeddelelse, at ØHE, udviklingsrådet og borgerforeningen i Ølgod har drøftet fremtiden for deres fælles hjemmeside Ølgod.dk, der trænger til en opdatering og det gerne med frivillig assistance.

- Vi håber på at kunne samle en gruppe af frivillige til en redaktion for ølgod.dk, hvor de får mulighed for, hvis behov for det, at blive klædt på til opgaverne med en række gratis, frivillige kurser, siger Kirstine Faber Krog og tilføjer:

- Dem, jeg forestiller mig, kunne have interesse i at blive en del af den frivillige redaktion, er unge mennesker, der gerne vil have det på deres cv, hvis de for eksempel drømmer om at arbejde som journalist, eller med hjemmesider, sociale medier, fotografering og video, men alle andre med tid i overskud, hvis hjerte brænder for Ølgod, er velkommen.

Målet er at gøre ølgod.dk mere spændende.

- Folk skal vide, at de altid kan finde det, de behøver at vide om Ølgod fra nyheder til aktiviteter på vores hjemmeside, siger Kirstine Faber Krog.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Kolding

Efter borgmesters nej til Eva Kjer: V-profiler undrer sig over indblanding

Annonce