Annonce
Aabenraa

Ny godbid: Nu sættes mere attraktiv erhvervsjord til salg

Borgmester Thomas Andresen (V) er glad for, der nu er endnu mere erhvervsjord til salg ud til motorvejen ved Padborg. Arkivfoto: Claus Thorsted
Et hængeparti ved Sønderjyske Motorvej er nu ryddet af vejen. Aabenraa Kommune er klar til at sætte sidste del af et attraktivt erhvervsareal til salg.
Annonce

Padborg: Der blev solgt 421.000 kvadratmeter erhvervsjord i Aabenraa Kommune i 2020. Næsten syv gange så meget som året før. Nu er der imidlertid en godbid mere på vej.

På den vestlige side af Sønderjyske Motorvej ved Padborg er Aabenraa Kommune nu klar med et areal på 15.000 kvadratmeter, som blev erhvervet i 2018. Der er tale om en del af et i alt 500.000 kvadratmeter stort areal, hvor Hummel allerede har sikret sig en bid for at etablere et internationalt lager- og distributionscenter, der skal stå klart i 2022.

På en del af arealet ligger nemlig et stuehus og andre bygninger, som har været lejet ud til den tidligere ejer, men nu er ledigt. Nu kan kommunen rive bygningerne på adressen Mejerivej 22 ned, så hele arealet på de 500.000 kvadratmeter - altså 50 ha - er klar til erhvervsformål.

Annonce

Ingen forhindringer

Det glæder naturligvis kommunens førstemand, at hele det store areal nu er i spil.

- Det er da attraktivt. Jeg tror, det forholdsvist hurtigt kan komme i spil, for ejendommen ligger i den ende, hvor vi i forvejen har aktiviteter, siger Thomas Andresen (V).

Skandinavienvej, som tilkørselsvejen til området efter rundkørslen ved motorvejen hedder, slutter i dag ved Mejerivej, hvor erhvervsarealet har adresse. Den kan nu føres videre, når nedrivningen af ejendommen er ført ud i livet.

- Vi skal have udviklet på det område, så det ligger færdigt, og så er ejendommen i vejen, lyder det fra Thomas Andresen om årsagen til at bygningerne skal fjernes.

Forvaltningen anslår, det vil koste 400.000 kroner at rive bygningerne ned.


På den vestlige side af Sønderjyske Motorvej ved Padborg er Aabenraa Kommune nu klar med et areal på 15.000 kvadratmeter.

Fra artiklen


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Trafikeret vej spærres i en måned

Annonce