Annonce
Sport

Ny håndboldklub i Varde Kommune

Søren Brorsbøl er formand i den nye håndboldklub SA HK. PR-foto
Skovlund og Ansager opretter ny håndboldklub under det strømlinede navn SA HK. Fokus er på eliten.
Annonce

Skovlund-Ansager: Skovlund og Ansager har fået en ny håndboldklub, SA HK.

"Efter bruddet med breddehåndbolden i Ansager Idrætsforening var det vigtigt at finde sammen om noget med fælles mål," skriver folkene bag den nye håndboldklub i Skovlund Ansager i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Det var således afgørende for arbejdsgruppen, at det er medlemmerne, der er i centrum og som skulle være medbestemmende om, hvilken vej en eventuel ny klub skulle gå."

Alle var enige om oprettelse af en selvstændig ny klub. Også set i lyset af de mange tilkendegivelser Skovlund og Ansager, hvor flere virksomheder har meldt sig med bidrag til fortsættelse.

Tirsdag aften var der stiftende generalforsamling, hvor et lille fremmøde, sammen med spillerne på Skype-forbindelser, fik dannet en ny forening, hvor vedtægterne og budgettet for det kommende år blev godkendt.

Annonce

SA HK

Navnet på den nye klub bliver SA HK, som vil være hjemmehørende i Varde kommune. Tilhørsforholdet bliver Skovlund Ansager Hallen, og både træning og kampe vil således blive spillet her.

I vedtægterne står, at klubbens formål er at give sine medlemmer adgang til at spille håndbold, såvel på eliteplan som for motion, hvor man vil tage udgangspunkt i spillernes niveau, og højne det mest muligt. Det sociale samvær og god sportsånd er en del af udgangspunktet, hvor alle damer/piger skal spille håndbold på det hold som passer til dem. Der vil blive tilmeldt det antal hold til turnering, som medlemsantallet giver mulighed for, og hvor alle kan komme til at spille kampe.

SA HK vil arbejde på at tilbyde håndbold for hovedsagelig damesenior spiller langt omkring fra.

Efter den stiftende generalforsamling holdt den nyvalgte bestyrelse konstituerende møde. Formand blev Søren Brorsbøl, næstformand Lars Bjerregård, kasserer Anette Dahl Nielsen, sekret,ær Else Marie Hansen og øvrige medlemmer Asger Nielsen, Jens Ole Mathiesen og Margrethe Johansen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce