Annonce
Ribe Esbjerg HH

Ny højre back hentet i det sydsvenske: Ribe-Esbjerg styrker bagkæden

Ribe-Esbjerg HH har hentet 27-årige Jonatan Mollerup i svenske IFK Ystad. Privatfoto 
Den vestjyske ligaklub har lavet en etårig aftale med 27-årige Jonatan Mollerup, der de seneste tre sæsoner har spillet i Ystad.

Håndbold: Ribe-Esbjerg styrker truppen til den kommende sæson med endnu en spiller til bagkæden.

Cheftræner Kristian Kristensen har været en tur i sydsvenske IFK Ystad, hvor danske Jonatan Mollerup har slået sine folder i de seneste tre sæsoner.

Den 27-årige højre back, der desuden har spillet i Ajax København og i Frankrig, har foreløbig underskrevet en etårig aftale.

Annonce

- Bliver samarbejdet en succes, kan det da sagtens blive længere, fortæller Mollerup, der ved siden af håndbolden er på nippet til at afslutte sin uddannelse i statskundskab.

- Det fylder en del lige i øjeblikket. Det må jeg indrømme, men efter sommerferien glæder jeg mig til at spille for Ribe-Esbjerg HH. Det bliver godt at komme tilbage til den danske liga, for den er noget stærkere end den svenske, vurderer Jonatan Mollerup, der flytter til Esbjerg og tager kæresten med vestpå.

Hans egentlige plan var dog at drage udenlands igen.

- Men det er ikke lige tiden til det i øjeblikket på grund af coronaen, men måske bliver det aktuelt senere. Hvem ved?

Lufter ud

I Ribe-Esbjerg HH kommer Jonatan Mollerup til at kæmpe med Simon Birkefeldt og Emil Grønbech Hansen, der er hentet i 1. divisionsklubben Skive fH, om spilletiden på højre back.

Kristian Kristensen, der virkelig lufter ud i truppen til den kommende sæson, gælder sig over, at det er lykkedes at lave en aftale med Jonatan Mollerup.

- Vi ville gerne styrke os på positionen, og i Mollerup får vi en dygtig spiller, som kan hjælpe os i begge ender af banen.

- Han er en god skytte, og så kan han også finde ud af at dække op. Vi ser frem til bekendtskabet, siger Ribe-Esbjergs cheftræner, der blot har en enkelt opgave mere sammen med sit hold i denne sæson.

Og det er en pokalkamp på udebane mod HEI/Skæring fra bunden af den næstbedste række. Den kamp er dog først programsat til den 8. juni.


Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Livsstil For abonnenter

Fra militæruniform og lægekittel til afslappede ejere af en campingplads: - Hvad er det værste, der kan ske?

Annonce