Annonce
Erhverv

Ny havnegrill er snart klar med gratis hotdogs

Christa og Walter Jürgensen er utålmodige med at komme i gang i deres nye omgivelser. Foto: Henrik Dürr
Om få dage er Christa og Walter Jürgensen klar til at lange de første hotdogs over disken i deres spritnye havnegrill i Aabenraa.
Annonce

Aabenraa: Frituren står klar, og pølserne venter også med længsel på at blive ristet i nye omgivelser. Christa og Walter Jürgensen er også mere end klar til at rykke ind i deres nye havnegrill i Aabenraa, der efter planen skulle have haft første åbningsdag tirsdag.

Den plan er blevet udskudt.

- Nu åbner vi nok først sidst på ugen. Jeg tør ikke sætte et nøjagtigt tidspunkt på, for der mangler hele tiden at blive lavet noget. Det er rigtig irriterende, men vi håber at kunne åbne torsdag eller fredag, siger Walter Jürgensen.

Heldigvis har ægteparret fra Genner stadig den gamle havnegrill, som først bliver hentet af en mand fra Skive, som de har solgt den til, om halvanden uge.

Trods forsinkelsen ser Christa og Walter Jürgensen frem til snart at kunne boltre sig i en 100 kvadratmeter stor grillbar, der er 40 kvadratmeter større end den gamle.

- Vi glæder os over at få mere plads, og beliggenheden er også bedre. Vi behøver heller ikke at være bange for oversvømmelser mere, fordi vi er kommet højre op, siger Walter Jürgensen.

Kunderne skal glæde sig til, at der bliver mere lyst og venligt. Det bliver pisse flot. Serveringen kommer også til at gå hurtigere.

Christa Jürgensen, Havnegrillen

Annonce

Kan ikke drive den af

Den nye havnegrill i Aabenraa ligger kun få meter fra den gamle, og den er blevet opført af Stenbjerg Ejendomme i forbindelse med byggeriet af et stort kontordomicil på havnen i Aabenraa, som Stenbjerg Ejendomme også står bag.

- Nu lejer vi os så ind i den nye havnegrill, siger den 77-årige Walter Jürgensen, der ikke tør spå om, hvor længe de bliver ved.

- Vi kan ikke bare sidde derhjemme og drive den af. Vi frygter også at falde hen, hvis vi holder op med at arbejde, men jeg ved ikke, hvor længe vi bliver ved. Vi elsker jo at have med kunder at gøre, siger han.

Walter og Christa Jürgensen har en fastansat og et par løsarbejdere ansat i Havnegrillen, og de følger med over i de nye omgivelser. Ægteparret har haft Havnegrillen i Aabenraa i 11 år, og de arbejder syv dage om ugen.

- Jeg tror, vi sidst holdt ferie for over 10 år siden, men vi rejste meget i vores unge dage, siger Walter Jürgensen.

Annonce

Kunderne kan glæde sig

Hvis alt går efter planen, så forventer Christa og Walter Jürgensen at kunne indvie den nye havnegrill officielt lørdag den 13. juni med åbent hus fra klokken 13.00 til 17.00.

- Der vil komme en pigegarde og spille lidt, og så vil der være gratis hotdogs, siger Walter Jürgensen, der i den seneste tid har fået mange spørgsmål fra stamkunderne om, hvornår den nye grillbar åbner.

Christa Jürgensen gør sit til, at det kan ske så hurtigt som muligt, og mandag formiddag var hun i fuld gang med at gøre skuffer og skabe rene.

- Jeg glæder mig til at få mere plads, og kunderne skal glæde sig til, at der bliver mere lyst og venligt. Det bliver pisse flot. Serveringen kommer også til at gå hurtigere, siger den 67-årige Christa Jürgensen.

- Maden bliver stort set den samme, men omgivelserne bliver helt sikkert flottere og mere behagelige, supplerer Walter Jürgensen.

Den nye havnegrill har været omkring et år undervejs, og nu sætter Christa og Walter Jürgensen deres lid til, at håndværkerne snart får de sidste detaljer på plads, så der kan blive serveret hotdogs i nye omgivelser.

Walter Jürgensen er svært begejstret for hans nye havnegrill. Foto: Henrik Dürr

Den nye havnegrill i Aabenraa er nem at få øje på. Foto: Henrik Dürr
Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce