Annonce
Haderslev

Ny hundeskov i Vesterskoven

Indgangen til den nye hundeskov
Annonce

Haderslev: Vesterskoven nord for Haderslev har fået en ny indhegnet hundeskov. Den nye hundeskov erstatter det gamle areal tæt ved Nyhavevej.
Den nye hundeskov er placeret i den nordlige ende af Vesterskov, tæt ved P-pladsen ud til Errestedvej. Arealet er indhegnet og kan tilgås via to klaplåger langs skovvejen.

I hundeskoven er der både partier med sluttet skov og lysåbne arealer, der i alt dækker ca. tre hektar, hvor hunden som udgangspunkt kan løbe frit inden for hegnet.

Annonce

Ingen indvielse

Naturstyrelsen ville gerne have inviteret hundeejere til en officiel indvielse af arealet, men grundet de nuværende Corona-restriktioner, er indvielsen for nuværende udskudt. I stedet opfordres der til at hund og hundeejer selv får indviet hundeskoven, og efterårsferien er en oplagt mulighed for dette.

Det er vigtigt at pointere at uden for hegnet skal hunden føres i snor.
For at tilgå den præcise placering henvises der til Udinaturen-kortet. Her kan man finde oplysninger om andre hundeskove, tilbud og friluftsfaciliteter i området. Udinaturen-kortet tilgås her: www.Udinaturen.dk

Hundeskoven markeret med rødt.


Regler i hundeskove

 I Naturstyrelsens hundeskove må du lade din hund løbe frit – under forudsætning af, at du har "fuldt herredømme" over hunden. Fuldt herredømme" betyder, at hundeføreren kan standse hunden, hvis den for eksempel angriber andre dyr og mennesker. Det betyder helt bogstaveligt, at hunden skal have tæt kontakt til føreren og ikke må genere andre gæster, hunde eller det vilde dyreliv, for eksempel ved at true eller løbe efter dem. Hunde som ikke med det samme reagerer på kald, skal derfor føres i snor eller holdes ved fod. Det er som udgangspunkt hundeføreren, som har ansvaret for at undgå konflikter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Corona aflyser udenlandske bryllupper

Annonce