Annoncørbetalt indhold

Ny iPhone 13 fra Apple: læs om de nye features her

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du Apple-entusiast? Og har du ventet spændt på, at tech-giganten ville stille sig op på den store scene i Californien og præsentere den nye iPhone 13? Ja, så skal du ikke vente længere. For d. 14. september var Apple klar til at præsentere det seneste skud på stammen af ikoniske iPhone-smartphones.

Læs med i artiklen her og få indblik i de vildeste highlights fra lancerings-showet af den nye iPhone 13 i modellerne; iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max og iPhone 13 Mini. Eller køb den på forudbestilling allerede fra i dag.

Annonce

iPhone 13 introducerer ny batteriteknologi

Hvis man tidligere har deltaget i lancerings-debatten, ved man også, at batterilevetid, -kapacitet og generel teknologi altid er et af det centrale emner, som også tech-giganternes hardwareingeniører bruger ret meget tid på. Og det skyldes ganske enkelt, at det aldrig har været nemt at levere en længere batterilevetid i en smartphone.

Men i år har Apple med deres iPhone 13 valgt at gå i en helt ny retning med deres smartphone ved at introducere en helt ny batteri-teknologi, der fylder mindre, men har samme kapacitet. Et vovet valg, som samtidig giver plads til, at man således får plads til andre features, der grundet smartphonens størrelse ikke tidligere har været muligt.

Smart cinematic mode og LIDAR kamera-løsning til den billede- og videoglade forbruger

Udover at Apple har brugt tid på at udvikle deres batteri-teknologi, har de også valgt, at alle modeller i iPhone 13 serien skal udstyres med den cinematic mode, mens pro-modellerne e er udstyret med den smarte LIDAR-teknologi, hvilket også betyder, at man for alvor har opgraderet kvaliteten af den kamera-løsning, der er i smartphonen.

Apple har tidligere benyttet sig at LIDAR i deres dyreste modeller (fx iPhone 12 Pro Max), og med iPhone 13 har man altså valgt, at det ligeledes skal være en særlig ekstra-feature til iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max.

Årsagen til, at man har truffet dette valg fra tech-gigantens side, er unægtelig, at man også her har set, hvor stor en betydning det har for forbrugeren, at man kan levere en høj billede- og video-kvalitet. Og i takt med at medier som TikTok og Instagram stadig vinder stødt frem, er det ikke en tendens, der synes at være på vej væk igen.

Første smartphone med 1 TB lagerplads

Sidst – men bestemt ikke mindst – er det også værd at nævne, at Apple med deres iPhone 13 Pro-modeller har valgt at udvide den tilgængelige lagerplads til 1 TB. Hvilket også betyder, at de derved er den første tech-virksomhed til at levere 1 TB lagerplads i sin smartphone. Og selvom det måske kan lyde vulgært, har det sin begrundelse i, at vi gennemsnitligt har mere og mere pladskrævende video- og billedmateriale liggende, hvorfor lagerpladsen for mange alligevel kræver tilkøb af cloudplads.

Er du interesseret i at læse mere om den nye iPhone 13, kan du med fordel se lancerings-showet og få meget mere indsigt i, hvad den nye generation af den ikoniske iPhone har at tilbyde.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.