Annonce
Esbjerg

Ny kalender fra Ribe: 2020 i flotte fotografier

Ribe Domkirke og Skibbroen er to af fotograf Jens K. Jørgensens favoritmotiver fra Ribe, og begge er da også med i 2020-udgaven af den poopulære kalender. Foto: Jens K. Jørgensen
For niende gang har fotograf Jens K. Jørgensen udgivet en årskalender med det flotteste, Ribe og det omgivende område har at byde på.
Annonce

Ribe: Som fotograf bosiddende i Ribe er man begunstiget af at være omringet af smuk natur og skønne motiver, der forandrer sig med årstidernes skiften.

Og det er netop de mange farver, former og nye vinkler på årets gang, fotograf Jens K. Jørgensen fra Ribe Fotocenter i Ribes gågade endnu engang har formået at indfange på flotteste vis.

- Vi har så mange smukke motiver i Ribe. Personligt har jeg en svaghed for Skibbroen og for Domkirken, men jeg prøver altid at finde nye vinkler til årskalenderen, siger Jens K. Jørgensen, der med 2020-kalenderen udkommer med en fotokalender for niende gang.

Selvom der er nye motiver, er der også gengangere i form af Sort Sol, Vadehavet, Domkirken med mere, og Jens K. Jørgensen forklarer, at mange allerede har købt en kalender til de dele af familien, der bor væk fra Ribe i både ind- og udland.

Kalenderen kan købes i Ribe Fotocenter eller ved henvendelse til Jens K. Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Villy udfordrer Kolding-borgmester: - Jørn vil have en svævebane - jeg vil have stærke skoler og daginstitutioner

Sønderborg For abonnenter

Dagplejer efter kritik: - Vi skal nok gøre rent, men ikke gratis

Annonce