Annonce
Esbjerg

Ny kalender fra Ribe: 2020 i flotte fotografier

Ribe Domkirke og Skibbroen er to af fotograf Jens K. Jørgensens favoritmotiver fra Ribe, og begge er da også med i 2020-udgaven af den poopulære kalender. Foto: Jens K. Jørgensen
For niende gang har fotograf Jens K. Jørgensen udgivet en årskalender med det flotteste, Ribe og det omgivende område har at byde på.

Ribe: Som fotograf bosiddende i Ribe er man begunstiget af at være omringet af smuk natur og skønne motiver, der forandrer sig med årstidernes skiften.

Og det er netop de mange farver, former og nye vinkler på årets gang, fotograf Jens K. Jørgensen fra Ribe Fotocenter i Ribes gågade endnu engang har formået at indfange på flotteste vis.

- Vi har så mange smukke motiver i Ribe. Personligt har jeg en svaghed for Skibbroen og for Domkirken, men jeg prøver altid at finde nye vinkler til årskalenderen, siger Jens K. Jørgensen, der med 2020-kalenderen udkommer med en fotokalender for niende gang.

Selvom der er nye motiver, er der også gengangere i form af Sort Sol, Vadehavet, Domkirken med mere, og Jens K. Jørgensen forklarer, at mange allerede har købt en kalender til de dele af familien, der bor væk fra Ribe i både ind- og udland.

Kalenderen kan købes i Ribe Fotocenter eller ved henvendelse til Jens K. Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Marcus Knuth er en gemen mandattyv

Marcus Knuth blev onsdag De Konservatives nye udlændingeordfører samt integrations- og indfødsretsordfører. Det er der bestemt ingen grund til at ønske tillykke med. Den politiske belønning er nemlig aldeles ufortjent. Naturligvis er det fuldstændig legitimt, hvis Marcus Knuth ikke længere har følt sig hjemme i Venstre og derfor skifter til De Konservative. Til gengæld er det målt med moralske alen helt utilstedeligt, at politikeren blot fortsætter i Folketinget, som om intet var hændt. Den 5. juni i år sendte vælgerne 43 repræsentanter for Venstre ind i Folketinget. Så vidst vides har der ikke efterfølgende været et nyt valg. Derfor er de 43 mandater fortsat Venstres. Partihop er beklageligvis ikke helt så sjældne i dansk politik. Som regel er mønstret det samme – afhopperne tager deres mandater ind i det nye parti. Opfattelsen af, at politikerne så at sige ejer deres mandat er hinsides enhver sund fornuft. Mandatet tilhører de vælgere, der har udpeget den pågældende. Ved Folketingsvalget satte godt 9500 vælgere deres kryds ved Marcus Knuth. Det gjorde de givetvis i forventning om, at deres tillidsmand på tinge ville arbejde for Venstres dagsorden. Den tillid er nu gjort til skamme. Eneste anstændige beslutning er at forlade sin politiske tillidspost, hvis man af den ene eller anden grund kommer på kollisionskurs med sig parti. Så kan suppleanten nemlig rykke ind og fortsætte arbejdet for den liste, som vælgerne har peget på. Havde Marcus Knuth draget denne rette konsekvens, ville det aftvinge respekt. Det havde herefter stået ham frit for eventuelt at stille op som konservativ kandidat ved næste Folketingsvalg, hvor han måske endda havde haft rimelige muligheder for atter at blive sendt afsted til Christiansborg. I stedet har Marcus Knuth nu slet og ret gjort sig skyldig i gement mandattyveri, hvor han har sat sine egne interesser over vælgernes. Den slags bidrager til en politikerlede, som i dette tilfælde er absolut berettiget.

Annonce