Annonce
Esbjerg

Ny kampagne skal få flere danskere til at opdage Vadehavet

Den landsdækkende kampagne skal få flere danskere til at holde ferie i Danmark. Arkivfoto.
Annonce

Turismen ved Vadehavet er med i den landsdækkende kampagne, der skal få danskerne til at holde ferie i Danmark. Under overskriften ”Meget mere end bare Danmark” skal danskerne genopdage Danmark som en fantastisk feriedestination.

Kampagnen henvender sig til de danskere, som normalt ikke plejer at holde ferie i Danmark. Kampagnen opfordrer danskere til at genopdage hjemlandet og ikke tage Danmark for givet.

VisitRibeEsbjerg, Fanø Turistbureau og Rømø-Tønder Turistforening er gået sammen med Business Region Esbjerg om at udbrede kendskabet til både Vadehav og Vesterhav i Sydvestjylland, det sker under titlen ”Ved Vadehavet”.

- Man hører ofte: ”Vi skal bare holde ferie i Danmark”. Den talemåde bliver der gjort op med i kampagnen. En ferie i Danmark er fantastisk, og en ferie ved Vadehavet er noget helt særligt. Ikke bare er Vadehavet et UNESCO Verdensarvssted, her er også mange oplevelser for både kultur- og naturinteresserede, siger turistchef Kenneth P. Madsen fra Rømø-Tønder Turistforening om kampagnen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce