Annonce
Vejen

Ny kandidat til byrådet: Mike S. Straarup er nyeste navn på den konservative liste

Borgmesterkandidat Frank Schmidt-Hansen (til venstre) præsenterer det nyeste ansigt på Det Konservative Folkepartis hold til kommunalvalget i november. Det er 27-årige Mike S. Straarup fra Askov. Pressefoto
Mike S. Straarup brænder for det gode børne- og familieliv i Vejen Kommune. - Der skal være plads til forskellighed, siger den 27-årige kandidat.

Vejen: Den konservative liste til byrådvalget i november tager stille og roligt form. Nyeste navn på kandidatlisten er 27-årige Mike S. Straarup fra Askov.

- Mike er en kapacitet indenfor sit felt med stor viden omkring familie- og foreningsområdet samt stærkt engageret i sit lokalsamfund i Askov, siger borgmesterkandidat Frank Schmidt-Hansen fra Det Konservative Folkeparti.


Annonce

Mike er en kapacitet indenfor sit felt med stor viden omkring familie- og foreningsområdet.

Frank Schmidt-Hansen, borgmesterkandidat for Det Konservative Folkeparti.


- Sæt familierne fri

Mike S. Straarup arbejder til hverdag med kommunaløkonomi på dagtilbuds-, skole- og fritidsområdet. Han er bosiddende i Askov, far til to, gift med Ditte. I sin fritid er han blandt andet næstformand i Askov Menighedsråd.

Mike S. Straarup brænder for det gode børne- og familieliv i Vejen Kommune.

- Der skal være plads til forskellighed. Vi skal arbejde for, at den kommunale organisering ikke begrænser familiernes mulighed for at indrette sig, som de finder bedst. Både børn og familier i sin helhed er forskellige og passer sjældent godt ned i de kommunale kasser. Jeg vil arbejde for, at vi sætter en stopper for den kommunale kassetænkning og sætter familierne fri - både økonomisk og strukturelt - til at indrette det familieliv, de kunne tænke sig, siger Mike S. Straarup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce