Annonce
Team Esbjerg

Ny klub: Team Esbjerg siger farvel til endnu en guldvinder

Lene Østergaard Nielsen forlader Team Esbjerg og skifter til Randers HK, hvor udsigten til spilletid er bedre. Foto: Martin Ravn
Lene Østergaard Nielsen skifter til Randers HK på en etårig aftale.

TEAM ESBJERG: Når man blot er 21 år, skal man have godt med spilletid for fortsat at kunne udvikle sig.

Og netop spilletid har i de seneste sæsoner været en mangelvare for Lene Østergaard Nielsen, der i sidste sæson var med til at gøre Team Esbjerg til dansk mester.

Lene Østergaard Nielsen, som har spillet ungdomshåndbold i Tarm/Foersum GF, har i Team Esbjerg stået i skyggen af store profiler.

I denne sæson har det været efter stjernespillere som Estavana Polman og Kristine Breistøl, og hun ser derfor frem til en større rolle, når turen nu går til Randers HK.

- Efter nogle lærerige sæsoner i Team Esbjerg, føler jeg, at det er tid til at prøve noget nyt. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af Randers HK og tror, at det er det rigtige valg i forhold til min udvikling som håndboldspiller, siger Lene Østergaard Nielsen i pressemeddelelsen.

- Jeg glæder mig til at udfordre mig selv i nye rammer, og derudover ser jeg meget frem til at bidrage til et godt træningsmiljø, få flere minutter på banen og have et større ansvar.

Det er den anden guldvinder, der inden for kort tid forlader Team Esbjerg. Fornylig kunne JydskeVestkysten fortælle, at svenske Clara Monti Danielsson til sommer skifter til tyske Dortmund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce