Annonce
Trekantområdet

Ny kommunaldirektør i Middelfart er en mand

Det ligger fast, at der er tale om en mand, når Middelfart Byråd mandag klokken 17 vælger afløseren for Steen Vinderslev, der i sommer stoppede som kommunaldirektør i Middelfart. Foto: Morten Pape
Mandag klokken 17 skal Middelfart Byråd godkende Steen Vinderslevs afløser.

Middelfart: Formanden for ansættelsesudvalget, borgmester Johannes Lundsfryd (S), har under hele forløbet med at finde ny kommunaldirektør i Middelfart holdt kortene tæt til kroppen. Men det ligger nu fast, at det bliver en mand, politikerne skal endeligt godkende på mandagens byrådsmøde med ny kommunaldirektør som eneste punkt på dagsordenen.

Allerede fredag før efterårsferien fandt ansættelsesudvalget chefen for de 3700 kommunalt ansatte i Middelfart Kommune. Vedkommende, der kan se frem til en årsløn på 1,6 millioner kroner inklusiv pension, er valgt blandt et felt på 13 ansøgere. Seks af dem blev udvalgt til en samtale, tre af de seks gik videre til en test og yderligere en samtale med ansættelsesudvalget.

Borgmesteren oplyser til avisen, at der kun var få kvinder blandt de 13 ansøgere. En af dem var med i første samtalerunde uden dog at nå finalerunden.

- Men det var alle seks meget kompetente mennesker, og der var fuldstændig enighed om det endelige valg, siger Johannes Lundsfryd.

Ansættelsesudvalgets foretrukne skal på et møde mandag klokken 16.45 godkendes af Økonomiudvalget, inden sagen forsætter til formel godkendelse i byrådet et kvarter senere.

Den nye kommunaldirektør skal efterfølgende have sagt sit nuværende job op, så han kan begynde i Middelfart 1. december. Det forventes derfor først, at navnet kan offentliggøres i løbet af ugen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce