Annonce
Team Esbjerg

Ny kontrakt: Annette Jensen og Team Esbjerg forlænger aftale til 2022

Annette Jensen og Team Esbjerg fortsætter samarbejdet i minimum yderligere to sæsoner. Foto: André Thorup
Den korsbåndsskadede bagspiller laver ny toårig aftale med det danske mesterhold.

TEAM ESBJERG: I de seneste måneder har Annette Jensen ikke haft mulighed for at påvirke, om hun skulle have en ny kontrakt i Team Esbjerg.

- Jeg har da været spændt på, om klubben ville forlænge med mig, når jeg nu er skadet. Team Esbjerg er en rigtig attraktiv klub og kan helt sikkert få fat i mange spillere.

- Så jeg er super glad for, at klubben viser mig tillid, og at vi nu har lavet en ny aftale. Det er det, jeg gerne vil, fortæller Annette Jensen.

Hun var med til at vinde guld i sidste sæson, og hun indledte helt forrygende i denne sæson, men i begyndelsen af september var uheldet så ude, da hun kom galt afsted til træning.

- Det giver så meget ro til min genoptræning, at fremtiden nu er på plads. Nu er holdet til den kommende sæson næsten på plads, så det er fantastisk, at jeg kommer tilbage og bliver en del af det.

Ét af Annette Jensens store mål er at spille Champions League. Det gør Team Esbjerg i denne sæson, men det er altså uden den 28-årige alsidige bagspiller.

- Genoptræningen går helt efter planen. Jeg har lige været til tjek, og det ser godt ud, så jeg satser på, at jeg er tilbage i fuld vigør til næste sæson – og så har pigerne bare at sørge for en plads i Champions League.

Annonce

Hamrende seriøs

Cheftræner Jesper Jensen glæder sig også over, at Team Esbjerg er nået til enighed med Annette Jensen.

- Hun er den perfekte allroundspiller. Hun løser de opgaver, hun skal, og så er hun hamrende seriøs. Jeg er slet ikke i tvivl om, at hun kommer styrket tilbage, lyder meldingen.

- Vi har valgt at forlænge aftalen med hende på grund af hendes spillemæssige kompetencer. Vi har rigtig mange spillere i truppen, som træner hårdere, jo mere modgang de kommer ud for, og til dem hører Annette absolut. Hun har også kunnet håndtere perioder, hvor hun ikke har spillet så meget, siger Jesper Jensen.

Annette Jensen kom til Team Esbjerg fra TTH Holstebro i sommeren 2018, og i den første i Team Esbjerg var hun altså med til at vinde DM-guld.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Flytter produktionen til Polen: Danfoss lukker fabrik i Kolding og nedlægger 335 stillinger

Leder For abonnenter

JV mener: Uvenlig behandling af tyskere skal stoppe

Det er en gevinst for den danske del af grænselandet, når tyskere og andre EU-borgere beslutter sig for at købe et hus i Sønderjylland. Sidste år solgte EDC i Rødekro og Nybolig i Padborg i alt 55 huse til udenlandske EU-borgere, hvoraf langt de fleste var tyskere. Det er med til at skabe udvikling i en landsdel, der ellers i mange områder kæmper med faldende befolkningstal. Derfor er det meget bekymrende, at både advokater og ejendomsmæglere i Sønderjylland oplever, at servicen over for de udenlandske huskøbere er blevet forringet i en grad, så det kan risikere at få mulige tilflyttere til at opgive deres forehavende. Den oplevede forringelse er sket i forbindelse med, at den statslige Styrelse for International Rekruttering og Integration siden 1. april har overtaget opgaven med at udstede EU-opholdsbevis til de udlændinge, som vil flytte til Danmark, fordi de er ved at købe et hus i Danmark. Forinden var det Statsforvaltningen, der stod for opgaven. Dengang var oplevelsen hos advokater og mæglere, at udlændingene fra andre EU-lande, inden de flyttede hertil, kunne få det opholdsbevis, der er betingelsen for at kunne gennemføre huskøbet. Men det er ulovligt at gøre det på den måde, mener den statslige styrelse. Den kræver, at udlændingene har bopæl her i landet først, og dermed skal de leje en bolig, før de kan købe én. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) bør i en fart finde ud af, om det virkelig kan passe, at det pludselig skal være så besværligt for en EU-borger at købe et dansk hus. Selv om hans styrelse benægter, at der er lavet om på praksis, er der en række kilder, som har fortalt JydskeVestkysten, at behandlingen af sagerne foregik meget smidigere, da det var Statsforvaltningens opgave. Det må kunne lade sig gøre at genskabe den situation, så Danmark igen kan blive opfattet som et venligt værtsland for EU-medborgere, som kan forsørge sig selv og som har lyst til at købe et hus i vores land.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];