x
Annonce
Team Esbjerg

Ny kontrakt: Annette Jensen og Team Esbjerg forlænger aftale til 2022

Annette Jensen og Team Esbjerg fortsætter samarbejdet i minimum yderligere to sæsoner. Foto: André Thorup
Den korsbåndsskadede bagspiller laver ny toårig aftale med det danske mesterhold.

TEAM ESBJERG: I de seneste måneder har Annette Jensen ikke haft mulighed for at påvirke, om hun skulle have en ny kontrakt i Team Esbjerg.

- Jeg har da været spændt på, om klubben ville forlænge med mig, når jeg nu er skadet. Team Esbjerg er en rigtig attraktiv klub og kan helt sikkert få fat i mange spillere.

- Så jeg er super glad for, at klubben viser mig tillid, og at vi nu har lavet en ny aftale. Det er det, jeg gerne vil, fortæller Annette Jensen.

Hun var med til at vinde guld i sidste sæson, og hun indledte helt forrygende i denne sæson, men i begyndelsen af september var uheldet så ude, da hun kom galt afsted til træning.

- Det giver så meget ro til min genoptræning, at fremtiden nu er på plads. Nu er holdet til den kommende sæson næsten på plads, så det er fantastisk, at jeg kommer tilbage og bliver en del af det.

Ét af Annette Jensens store mål er at spille Champions League. Det gør Team Esbjerg i denne sæson, men det er altså uden den 28-årige alsidige bagspiller.

- Genoptræningen går helt efter planen. Jeg har lige været til tjek, og det ser godt ud, så jeg satser på, at jeg er tilbage i fuld vigør til næste sæson – og så har pigerne bare at sørge for en plads i Champions League.

Annonce

Hamrende seriøs

Cheftræner Jesper Jensen glæder sig også over, at Team Esbjerg er nået til enighed med Annette Jensen.

- Hun er den perfekte allroundspiller. Hun løser de opgaver, hun skal, og så er hun hamrende seriøs. Jeg er slet ikke i tvivl om, at hun kommer styrket tilbage, lyder meldingen.

- Vi har valgt at forlænge aftalen med hende på grund af hendes spillemæssige kompetencer. Vi har rigtig mange spillere i truppen, som træner hårdere, jo mere modgang de kommer ud for, og til dem hører Annette absolut. Hun har også kunnet håndtere perioder, hvor hun ikke har spillet så meget, siger Jesper Jensen.

Annette Jensen kom til Team Esbjerg fra TTH Holstebro i sommeren 2018, og i den første i Team Esbjerg var hun altså med til at vinde DM-guld.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Folkets opråb er blevet hørt: Genbrugspladserne genåbner på tirsdag

Kommentar

Byens butikker skal bruges - også efter coronakrisen

Fredag eftermiddag blev jeg ringet op. Min frisør havde taget fat i sin kalender og var begyndt at kontakte alle de kunder, hun har eller rettere havde en aftale med i sin salon. Min yngste og jeg stod for tur lige før påske, men den tid kan i sagens natur ikke gennemføres, så min udmærkede frisør ville lige høre, om hun måtte ringe mig op på den anden side. På den anden side af coronakrisen. Lad frisøren være bare et eksempel af mange på, hvordan de selvstændigt erhvervsdrivende kæmper for deres forretninger i disse uger. Frisøren får assistance fra Folketingets hjælpepakker, så hun regner med at klare sig, men hjælpepakker gør det ikke alene. For ville kunderne også være hos hende efter coronaen uden et opkald? HERMED TIL BUTIKKERNE i Aabenraas gågade: Mange af dem ligger lukkede hen, enkelte har genåbnet, og flere gør sig samme overvejelse. I denne uge blev vi på redaktionen kontaktet af Gitte Jensen og Solvejg Jensen fra henholdsvis Tinzon House og Ole Chokolade. De ville gerne fortælle, at de var begyndt at samarbejde nærmest under mottoet - køb lidt hos den ene og få noget med fra den anden også. Dette budskab havde de fortalt på Facebook, men som de konstaterede, er de sociale medier ikke alt, og de ville da gerne have lidt hjælp af os gennem både vores trykte og digitale platforme hos Jysk Fynske Medier. Her i kommunen og landsdelen JydskeVestkysten og Aabenraa Ugeavis. DEN SLAGS GØRES under sædvanlige omstændigheder i annoncer, men her har jeg så valgt undtagelsen - ikke for at hjælpe de to forretninger alene. Eller specifikt, men for at lade Gitte og Solvejg og deres butikker være eksemplet på, at krisetider tvinger virksomheder, forretninger og alle andre selvstændige til at lede efter nye veje til indtægterne. Som Gitte Jensen fra Tinzon House formulerer det: - Jeg tænkte, at vi ville være et godt match. For Solvejg og Ole Chokolade er det højsæson i påsken, og hvis nu vi kunne gøre noget i fællesskab, løfte noget sammen, kunne vi måske holde hjulene i gang. For de to butikker og alle andre kan vi håbe, at det lykkes. At de også vil være her på den anden side. For der kommer en dag, hvor normaliteten vender tilbage. Formentlig i små bidder, men også til den tid skal vi huske, at forretningslivet i gaderne kun er der, hvis det bruges. Af os. I DENNE TID har vi opdaget, hvad det vil sige, og hvordan det føles, når gaderne forekommer at være søndagsforladte hele ugen. I flere uger. Der mangler noget. Byens butikker har også brug for dit lokale engagement efter coronaen. Eller som Solvejg Jensen formulerer sit ønske: - Fra kunder hører jeg, at de føler sig skræmte over, at der er så lukket. Sådan kunne det måske blive engang. Vores håb er, at de vil købe lokalt. Og min egen frisør - hun kan bare ringe. PAS PÅ HINANDEN

Danmark

Liveblog: Kina advarer om mulig ny bølge af coronavirus

Erhverv

Direktør i vækstfirma er bekymret for at krisen trækker ud: Frygter en halvering af omsætningen

Annonce