Annonce
Aabenraa

Ny kunst på sygehuset

Kunstnerparret Lotte og Verner Brems udstiller i forhallen på Aabenraa Sygehus. Her ses et af billederne fra udstillingen. PR-foto

Aabenraa: En ny udstilling er rykket ind i forhallen på Sygehus Sønderjylland Aabenraa. Her udstiller nemlig kunstnerparret Lotte og Verner Brems fra Skanderborg deres kunst, som strækker sig fra abstrakt collage til expressivt maleri.

De driver sammen Galleribrems i Skanderborg, hvor de har atelier, showroom og tegnestue.

Lotte Brems er uddannet grafisk designer fra Design Seminaret i Højer. Hun kalder sine billeder for Lotteline kunst for voksne og barnlige sjæle. Inspirationen er hentet fra børns intuitive billedunivers med fede streger og sjove kruseduller, blandet med en stram grafisk indgang til maleriet, og de beskrives som en pudsig cocktail fuld af modsætninger.

Verner Brems er uddannet fra Designskolen i Kolding og Academy of Fine Arts i Kracow. Malerierne har handling, bevægelse og kroppens sprog fra tegneseriens og reklamens verden - en stil der minder om gamle romantiske film og nostalgi.

Udstillingen i forhallen på Sygehus Sønderjylland Aabenraa kan ses dagligt fra 7-22. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Esbjerg

Narkoman filmede sadistisk vold og voldtægt: Da han blev afsløret, forsøgte han at hænge sig, men endte som dybt hjerneskadet

Annonce