Annonce
Aabenraa

Ny mand skal sælge nyt havneareal

Dan Skov Sørensen er oprindelig uddannet skibsmægler ved Maersk Broker. Foto: Aabenraa Havn
Aabenraa Havn udvides betragteligt i takt med, at havnen overtager arealerne ved Enstedværket. Dan Skov Sørensen er ansat til at skaffe nye virksomheder til området.

AABENRAA: Aabenraa Havn har ansat en ny business developer, som først og fremmest har til opgave at skabe liv på havnens nye, store arealer ved Enstedværket.

Jobbet bestrides af Dan Skov Sørensen, som har en solid baggrund, når det gælder havnedrift. Han er nemlig uddannet skibsmægler ved Maersk Broker i Købehavn og har blandt andet været udstationeret i Vietnam og i De Forenede Arabiske Emirater.

Den nye business developer er vokset op i Sønderjylland og kom for to år siden tilbage og bosatte sig i Sønderborg med familien.

Aabenraa Havn fordobler faktisk sit areal, når havnen i løbet af de kommende år overtager det fulde ejerskab af arealerne ved det nu forhenværende Enstedværket.

Annonce

Spændende år

Havnedirektør Henrik Thykjær fortæller, at den nye medarbejder både skal tiltrække aktiviteter til de nye arealer og give de nuværende kunder en mere professionel samarbejdspartner.

Aabenraa Havn har som mål at drive en mere grøn og bæredygtig havn på Enstedværkets område, så kunderne kan følge nye krav om en bæredygtig industri.

- Vi går nogle rigtig spændende år i møde, fastslår den nye business developer, som bringer viden om både havneindustri og transport med ind i det nye job.

Det nye havneområde ved Enstedværket har direkte adgang til en 18 meter dyb havnekaj, og kommunens lokalplan for området gør det muligt at placere virksomheder i miljøklasse 7 på arealet.

Dan Skov Sørensen tiltrådte i januar og er i fuld gang med at lære både havnen og kunderne nærmere at kende.


Dan Skov Sørensen er uddannet skibsmægler ved Maersk Broker i Købehavn og har blandt andet været udstationeret i Vietnam og i De Forenede Arabiske Emirater.

Fra artiklen


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Spejdercenter efterspørger den gode gerning fra Vejdirektoratet i grotesk skiltesag

Annonce