Annonce
Billund

Ny Netto-butik i Grindsted åbner 23. maj: - Tilbudsjægerne kan glæde sig

Netto på vej. Den 23. maj åbner butikken igen ved siden af Kvickly. Foto: Martin Ravn
Så blev Netto klar til at sætte en dato på åbningen af den nye Netto-butik i Grindsted. Torsdag den 23. maj går det løs, og børnefamilier og tilbudsjægere generelt kan godt glæde sig, lyder meldingen.

Grindsted: Netto åbner en helt ny, up-to-date Netto-butik i Grindsted i de tidligere Fakta-lokaler torsdag den 23. maj. Butikken er én af de første helt nye Netto-butikker med helt nyt udseende, der åbner i Jylland. Distriktschef Michael Ryborg forsikrer, at der bliver noget at glæde sig til, når festen begynder klokken 7.30 med jazz-musik og kaffe og chokoladeboller til kunderne. Herefter vil nogle af Nettos chefer åbne ballet, og klokken 8 åbner butikken officielt.

- Vi får lavet en åbningsavis, der kun gælder i Grindsted den ene dag, og der vil blive gode tilbud til både familiekunderne og tilbudsjægerne, lover Michael Ryborg.

Ved siden af åbningsavisen vil den almindelige Netto-avis gælde som altid. Og der vil blive masser af nyt at se på. Den nye butik er bygget op på en helt ny måde med ny indretning, inventar og kølemontrer. Også skiltning og medarbejdernes tøj vil være anderledes, og man kan se frem til en frugt- og grøntafdeling, der bliver tre gange så stor som i dag.

- Også udvalget af økologiske varer bliver større, siger Michael Ryborg.

Annonce

Netto i nye klæder

Den nye Netto i Grindsted er én af de første moderniserede Netto-butikker, der åbner i Jylland. På Sjælland er der åbnet nogle stykker, og også enkelte i Aarhus. Netto forventer at gennemføre 70 lignende projekter i andre Netto-butikker i år.

Butikken åbner den 23. maj fra klokken 7.30 med Jazz-musik, kaffe og chokoladeboller til kunderne.

Forventer mange kunder

Men inden det kommer så vidt, skal der ryddes op og flyttes ud i den nuværende Netto-butik.

- Butikken vil holde lukket den 21. og 22. maj, og kunderne vil opleve, at der bliver ryddet op i butikken, og de vil sikkert også opleve, at der er flere rester og sjatter, som der bliver solgt ud af, siger Michael Ryborg, der understreger, at der ikke bliver tale om et stort udsalg:

- Kunderne kan få deres dagligvarer som mælk, smør og kød hver dag lige indtil lukningen. Nedsatte varer drejer sig om varer, som det ikke kan betale sig at flytte rundt på, siger Michael Ryborg.

Også de nye medarbejdere i den nye Netto-butik er på plads, og dertil vil butikken blive tilført erfarne kræfter fra andre butikker i den første tid:

- Vi forventer rigtig mange kunder, og det kræver noget ekstra at holde standarden i de første par uger, og det er vigtigt for os, at vi tager os godt ud, siger Michael Ryborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Sønderjyske politikere måtte vælge pragmatisme før principper

Det hører til sjældenhederne, at embedsmænd udtaler sig skarpt og uden omsvøb. Men det gjorde han, direktøren på rådhuset. ”Fuldstændigt utilstedeligt” kaldte Stig Werner Isaksen udvidelsen af Tinglev-virksomheden N.T. Tømrer og Snedkerforretning. Det utilstedelige består ifølge den kommunale direktør i, at en anden direktør, virksomhedsejeren, har udvidet sit firmas fysiske rammer uden at sørge for de nødvendige tilladelser først. Ulovligheder skal selvfølgelig ikke accepteres. ”Med lov skal man land bygge”, som det står skrevet på indgangen til Københavns Byret. Og indlysende er det, at politikernes beslutning om – imod forvaltningens anbefalinger – at godkende Tinglev-virksomhedens udvidelse har nogle åbenlyst indbyggede problematikker. FOR HVILKET SVAR giver man det næste firma, der bryder reglerne lige så klokkeklart, som N.T. Tømrer og Snedkerforretning har gjort? Og hvordan vil den virksomhed, den direktør reagere, hvis embedsmændene også til den tid siger nej, og politikerne modsat nu holder fast i afgørelsen? Forskelsbehandling er blot et af de ord, der falder lige for. Som Stig Werner Isaksen formulerer det: - Jeg kan sagtens forstå politikernes beslutning, men jeg kunne bare ikke anbefale den. DET STOD PÅ ingen måde skrevet i embedsmands-manualerne, at det var den løsning, der blev konklusionen. Politikerne har i denne sag valgt den pragmatiske tilgang: Det ser ikke kønt ud; der er dog noget meget vigtigere på spil: Eller som den socialdemokratiske gruppeformand og borgmesterkandidat, Erik Uldall Hansen, konstaterede: - For os handler det om arbejdspladser. Venstres Philip Tietje, der er formand for vækstudvalget for land og by, er på linje. Også han kunne se arbejdspladser forsvinde, hvis politikerne havde fulgt embedsmændenes anbefalinger. SKÅRET IND TIL benet: Politikerne valgte pragmatisme før principper. Arbejdspladser før overholdelse af regler. Naturligvis er politikerne fuldt ud bevidste om dilemmaerne, og de har formentlig godkendt udvidelsen af Tinglev-virksomheden med billeder på nethinden af de problemer, godkendelsen kan skabe for dem senere. Ingen af dem kunne bare have holdt til de konsekvenser, en fastholdelse af den administrative afvisning måske havde resulteret i. ”POLITIKERNE SKYLD I, at virksomhed må fyre”, var en konklusion, der kunne være taget på de sociale medier. Det er selvfølgelig noget sludder, for virksomheden har ikke fulgt reglerne, men den slags kan være svær at forklare over for dem, der af den grund måtte sige farvel til deres arbejdsplads. Politikerne var nødt til at godkende virksomhedens udvidelse på bagkant. Vel vidende at en lignende sag kan dukke op i deres indbakke en anden gang. Og hvad gør de så? GOD SØNDAG

JV Podcast

JV Podcast: Danfoss-fyringer, rekord-opkøb og en enkelt københavner-chef huserer på Als

Annonce