Annonce
Mad og drikke

Ny nordisk hotdog

Ny nordisk-hotdog. Foto: Skovdalnordic.com
Annonce

Hvem siger også, at vi absolut skal bruge almindelige pølsebrød i vores madskole her i april? Du kan både bruge flute, tacoskal, tortilla og meget andet.

Denne gang har jeg brugt flute til min hotdog, som er inspireret af det nye, nordiske køkken, og lavet en super simpel en af slagsen.

Hvis du har fulgt med i min klumme, ved du også, at jeg har en svaghed for trøffelmayo. Er du vild med trøffel ligesom jeg, så brug hvid trøffelolie. Den smager af mere.

2 baguettes på cirka 20-25 cm

6 pølser (Nordic Herb)

1 kvist rosmarin

1,5 dl god mayonnaise

1 spsk. trøffelolie

Kryddersalt

Steg pølserne ved svag varme i cirka 10 minutter.

Varm de to brød og del hver af dem i tre styk.

Lav et snit i toppen af hvert brødstykke.

Mayonnaise og trøffelolie røres sammen.

Læg pølsen i brødet og top med mayoblandingen, frisk rosmarin og kryddersalt.

Tip: Kryddersalt laves ved at blende tørrede krydderurter og salt sammen.

Ny nordisk-hotdog. Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Ribe Esbjerg HH For abonnenter

Fjerde gang var lykkens gang: Ribe-Esbjerg på pointtavlen efter fredagsdrama i Lemvig

Annonce