Annonce
Kolding

Ny områdechef udnævnt for Plan og Byg

Jan Krarup Laursen er uddannet landinspektør fra Aalborg Universitet og har en diplomuddannelse i ledelse. Tidligere har han blandt andet været leder af planafdelingen i Vejen Kommune. Foto: Kolding Kommune.
Annonce

Kolding: Siden den 1. august, da tidligere områdechef Karin Niemann-Christensen skiftede Kolding ud med Middelfart Kommune, har Jan Krarup Laursen været konstitueret i stillingen som områdechef for Plan og Byg i Kolding Kommunes By- og Udviklingsforvaltning. Nu kan han som nyudnævnt områdechef stryge konstitueret i titlen - og dermed bliver han en del af forvaltningens chefgruppe.

Jan Krarup Laursen kender sit nye ansvarsområde særdeles godt, da han gennem seks år har været leder af planafdelingen og har arbejdet tæt sammen med sine lederkolleger i afdelingerne kommunale ejendomme og byggesag, der sammen med planafdelingen udgør området Plan og Byg.

- Da muligheden bød sig, krævede det ikke megen betænkningstid. Jeg er glad for at kunne byde ind med den viden og erfaring, som jeg har fra årene som afdelingsleder. Kolding er en by i rivende udvikling med mange spændende projekter, som jeg ser frem til at følge helt til dørs, siger Jan Krarup Laursen om sit nye job.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde For abonnenter

Konservative: Så ansæt da en god gammeldags pedel på kasernerne

Annonce