Annonce
Læserbrev

Ny plan for Musikhusets forplads ønskes

Annonce

Læserbrev: Henning G. Kruse, en af Esbjergs store sønner og iværksættere, har flot doneret midler til en omdannelse af forpladsen til Musikhuset, et hus som er en perle i Esbjerg med direkte udsigt til torvet i lige linje. Det verdenskendte arkitektfirma, Bjarke Ingels tegnestue, er valgt til at designe stregerne på forpladsen. Beslutningstagerne i lille Esbjerg falder på halen. Fantastisk idé og plan for pladsen. Her tænkes, det er jo genialt at plante allergivenlige birketræer foran musikhuset. Mig bekendt findes der ikke et allergivenligt birketræ fra noget sted i verden.

Esbjerg Kunstmuseum har ganske forståeligt vendt sig mod Ingels' planer. De har jo samme indgang til Musikhuset. Musikhus-formand Johnny Søtrup, mangeårig dygtig borgmester, erkend din fejl. Send projektet i ny vurdering hos lokale arkitektfirmaer.

De vil sikkert komme frem med en løsning, som er langt bedre end en alt for kreativ, usikker fremsynet løsning. Den store ballade om forpladsen bør give panderynker hos både giveren Henning G. Kruse og formanden Johnny Søtrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Ryttere mødes uden hest

Annonce