Annonce
Vejen

Ny podcast smager på en grønnere fremtid

- Vi lover, at det bliver Danmarks grønneste podcast, som er værd at høre på. Vi har masser af spændende emner i idebanken, men vi ved ikke bedst. Det gør lytterne. Derfor er vi altid åbne for spændende emner til Plantepotten, siger Naturli'-direktør Henrik Lund. Foto: PR

Vejen: Naturli’ lancerer nu et helt nyt podcastunivers under navnet Plantepotten, der bliver Danmarks grønne podcastkanal med temaer inden for alt fra politik til grøn omstilling af landbruget og til verdens grønneste sportsklub, samt VM i gastronomi lavet på planter.

- Smagen af en grønnere fremtid mangler en stemme. Det giver vi den nu med det nye podcastunivers Plantepotten. Det gør nemlig en stor forskel for vores klode, hvad vi hver især putter i munden, når vi åbner den tre gange om dagen for at spise, siger Henrik Lund, direktør for Naturli'.

I den første podcast møder lytterne Kira Marie Peter-Hansen, medlem af Europa Parlamentet for SF, og folketingsmedlem Carl Valentin (SF), der blandt andet debatterer klimamål og forskellige fødevaretyper.

Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Livsstil For abonnenter

Fra militæruniform og lægekittel til afslappede ejere af en campingplads: - Hvad er det værste, der kan ske?