Annonce
Kolding

Ny pop up-butik sælger bæredygtigt design fra koldingensere på kanten af arbejdsmarkedet

Den nye butik Vielgut Studio kan findes på Tombolapladsen hele august. I butikken kan man finde en række forskellige bæredygtige designprodukter lavet på kommunale dagtilbud, væresteder og socialøkomiske virksomheder. Foto: Steffen Nielsen
I hele august kan man på Tombolapladsen besøge Vielgut Studio, som er en midlertidig butik med et stort udvalg af bæredygtige produkter fra kommunens socialøkonomiske virksomheder og værksteder.
Annonce

Kolding: Unikke tasker og puder, rustikke småmøbler, malerier, figurer, istandsat elektronik og meget mere er fyldt op på hylderne i Kolding Kommunes mobile mødested Komtaineren, som i hele august er at finde på Tombolapladsen.

Her sælger sammenslutningen Vielgut Studio nemlig ud af de mange unikke og vidt forskellige produkter, som bliver lavet på kommunens væresteder, værksteder og socialøkonomiske virksomheder.

- Det er jo nogle fantastiske ting, og de borgere, der har lavet dem, er utroligt stolte over og glade for, at der er nogen, der kan bruge dem, fortæller Susanne Suhr Holm, som repræsenterer de kommunale værksteder og institutioner som Nordhøj og Overmarksgården.

Annonce

Viser værdien

Leder af Huset Venture Karsten Hjort Enemark er også begejstret for det nye udstillingsvindue, som han har store forventninger til.

- Først og fremmest er det jo med til at vise værdien af det, de mennesker her går og arbejder med. De kan se, at det, de går og producerer, faktisk har en værdi for andre, og at de bidrager med noget, siger han.

Den midlertidige butik vil være bemandet af en række folk fra de institutioner og socialøkonomiske virksomheder, som har varer stående i Komtaineren. Åbningstiderne følger resten af midtbyen.


Det er jo nogle fantastiske ting, og de borgere, der har lavet dem, er utroligt stolte over og glade for, at der er nogen, der kan bruge dem.

Susanne Suhr Holm, Kolding Kommune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Annonce