Annonce
Haderslev

Ny printer på Haderslev posthus i Meny gør det nemt at sende pakker

Annonce

HADERSLEV: PostNord forbedrer servicen på landets posthuse med en ny printerløsning, der gør det endnu nemmere at sende pakker.

Et af de posthuse i landet, hvor der er sat printer op, er i Haderslev Posthus hos Meny på Gåskærgade38 i Haderslev. Her kan borgerne nu købe pakkeporto i PostNord appen eller på PostNords hjemmeside lige når det passer dem, og herefter få printet pakkelabelen ud nemt og hurtigt på posthuset - blot ved fremvisning af en QR-kode.

- Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan tilbyde vores kunder muligheden for at printe deres egne pakkelabels på Haderslev Posthus i Meny,  siger Anja Trøjborg, distriktschef i PostNord i en pressemeddelelse:

- Jeg er sikker på, at det vil spare vores kunder en masse tid, når de fremover kan købe portoen hjemmefra i appen eller på vores hjemmeside, og derefter slippe for at vente på betjening på posthuset, da de blot skal vise QR-koden. Jeg håber på, at det vil gøre det lettere for vores kunder at sende pakker, fortsætter Anja Trøjborg.

For at gøre brug af den nye printerløsning, skal man sørge for at have downloadet PostNord appen på sin telefon, og trykke på ’Køb porto’ i appen. Herefter tilføjer man pakkens vægt og landet, man vil sende til.

Til slut vælger man leveringssted og tilføjer afsender og modtager. På posthuset viser man QR-koden, og så bliver pakkelabelen printet ud.

På posthuset i Haderslev kan kunderne også købe frimærker, sende og hente pakker, og erhvervskunder kan aflevere deres post på posthuset frem til kl. 17. Med den nye printer, er det nu også muligt for kunder at få udskrevet en kvittering, når de returnerer en pakke. Posthuset er åbent i hele butikkens åbningstid, som er hverdage fra kl. 8.00 til 20.00 og lørdag og søndag fra kl. 8.00 til 18.00.

I PostNords app kan man, udover at købe pakkeporto, se nærmeste udleveringssted, købe frimærker, spore pakker og få besked, når der er nyt om ens forsendelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Regionalt For abonnenter

Underretninger om belastede børn fortsætter på rekordhøjt niveau: Ekspert savner viden bag tallene

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce