Annonce
Billund

Ny privatskole er på jagt efter lærere og pædagoger

Behandlingsskolerne søger lige nu både lærere og pædagoger til den nye skole i Billund. Arkvifoto

Behandlingsskolernes nye skole, som åbner i Billund fra årsskiftet, søger netop nu medarbejdere.

Annonce

Billund: Der er mindre end en måned til, at Behandlingsskolerne slår dørene op på en endnu ukendt lokation i Billund.

Det er heller ikke på plads, hvem der skal passe arbejdet i skolen. Behandlingsskolerne er nu på udkig efter personale til den nye skole i Billund.

- Vi vil rigtig gerne rekruttere lokalt, så vi er på udkig efter dygtige lærere og pædagoger, og så tager vi selv et par stykker med fra vores skoler i Storkøbenhavn. Det er medarbejdere, der har ønsket at flytte permanent til Billund. Så der bliver en god blanding af vores erfarne medarbejdere og nogle nye fra lokalområdet, siger Christopher Moyell Juul, som er administrerende direktør for Behandlingsskolerne.

Annonce

Håber på samarbejde

Den nye privatskole i Billund har intet mål om at blive en stor skole.

- Vi har i dag 10 skoler, og vores skoler er små enheder med 40-45 børn. I den bedste verden er der også 40 børn på vores skole i Billund, men det er ikke noget, som sker fra den ene dag til den anden. Hvis vi skal nå op på den størrelse, vil det formentlig betyde, at vi skal lave aftaler med omegnskommunerne, siger Christopher Moyell Juul.

- I Jylland har man ikke tradition for at samarbejde med private aktører på dette område. Derfor er Billund foregangskommune inden for området, og derfor bliver det spændende, om vi kan få omegnskommunerne til at bruge os som supplement til deres egne skoler, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Blåvand under angreb - igen

Podcast

JV Podcast: Derfor får Søvndal svært ved at erobre borgmesterposten

Annonce