Annonce
Navne

Ny projektchef til Din Forsyning

Kenneth Jørgensen, Sædding, er ny projektchef hos Din Forsyning. Privatfoto.

Esbjerg/Varde: Kenneth Jørgensen tiltræder den 1. august 2019 som projektchef for opgaven med at opføre en række varmeværker i Din Forsynings område. Kenneth Jørgensen har ifølge Din Forsyning solid erfaring med etablering af kraftvarmeværker og energianlæg over hele verden.

Din Forsyning arbejder målrettet på at fastlægge den fremtidige varmeforsyning, så kunderne i Esbjerg og Varde er sikret stabil levering af miljøvenlig fjernvarme, når Ørsteds kulfyrede kraftvarmeværk ikke længere leverer.

Det indebærer blandt andet, at der skal opføres flere helt nye anlæg til varmeforsyning i det nuværende forsyningsnet, og det bliver Kenneth Jørgensens opgave at føre beslutningerne ud i livet. Bestyrelsen i Din Forsyning har i den forbindelse godkendt et såkaldt roadmap bestående af en række teknologier som skal implementeres i en bestemt rækkefølge, men ifølge borgmester og bestyrelsesmedlem i Din Forsyning, Jesper Frost Rasmussen (V), forudsætter det imidlertid dels, at Energistyrelsen godkender planen, dels at Ørsted først lukker ned i starten af 2024 og ikke allerede med udgangen af 2022, som Ørsted har meddelt, at man vil.

Kenneth Jørgensen har mange års erfaring fra leverandørsiden i etablering af anlæg til energisektoren via ansættelser i blandt andet Babcock & Wilcox Vølund A/S, DP CleanTech Company Ltd. og Semco Maritime A/S og senest som selvstændig i Brandi Energy IVS. Han har etableret kraftvarmeværker og andre energianlæg over hele verden, herunder deltaget i opførslen af Energnists anlæg i Måde, ligesom han har en solid erfaring inden for energiteknik, projektudvikling og eksekvering samt drift.

Kenneth Jørgensen tiltræder den 1. august 2019. Privat er han bosiddende i Sædding med sin ægtefælle og deres to sønner.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Indvandreres efterkommere fornægter ytringsfrihed: Hvad bilder de sig ind?

Det skriger til himlen. Hundredtusinder på flugt har fået lov at opholde sig i Danmark, men langt fra alle siger tak ved at respektere vores demokrati. 48 procent af efterkommerne af ikke-vestlige indvandrere mener, at det skal være forbudt at kritisere religion. Det kan man læse i Udlændinge- og Integrationsministeriets årlige undersøgelse af ikke-vestlige indvandrere og efterkommeres medborgerskab. Det er rystende. De fleste af efterkommernes forældre har fået lov at være her, fordi de er flygtet fra diktaturer, hvor man kan risikere livet ved at ytre sig, tro på andet end islam, være homoseksuel eller i opposition til diktatoren. Lande, hvor individets frihed intet betyder. Vi giver deres børn alle muligheder. Og så fornægter halvdelen af efterkommerne helt grundlæggende rettigheder som at måtte kritisere alt, også religion. Hvad bilder de sig ind? Formanden for Rådet for Etniske Minoriteter, Halima El Abassi, siger, at efterkommere står uden for samfundet og ikke føler sig som en del af fællesskabet. Forfatter Tarek Hussein taler om "dagligdagens hetz" mod muslimer og siger, at den får dem til at hæve paraderne. Begge repræsenterer en offermentalitet, der ikke er til at holde ud. Den kan heller ikke begrundes i fakta. Dagen efter nyheden om efterkommernes mentale fravalg af Danmark kan Kristeligt Dagblad fortælle om en undersøgelse fra det amerikanske Pew Research Center. Man har interviewet 24.599 mennesker i 15 vestlige lande og kan konkludere, at danskerne er de tredjemest positive over for muslimer efter nordmænd og hollændere. Det er altså ikke danskerne, der ikke er tolerante. Tværtimod kan man nu med god ret spørge, hvor stor en andel af mennesker med foragt for demokratiske værdier vi vil acceptere i vores land. At stille spørgsmålet har intet med racisme at gøre, men alene med det allervigtigste: demokrati, ytringsfrihed og frihedsrettigheder. Værdier, vi skal insistere på som altafgørende i vores land. Også for vores gæster.

Annonce