Annonce
Haderslev

Ny regnskabsassistent i SLF

Sammen med et team af konsulenter og assistenter skal Christine Hermansen Borring fremover være med til at drive digitaliseringsrejsen i SLF. PR-foto

Rødding: Christine Hermansen Borring er ny regnskabsassistent/controller hos SLF - Sønderjysk Landboforening. Hun skal blandt andet øge landmændenes kendskab til det elektroniske bogføringssystem Summax.

Hun er oprindelig uddannet landmand og produktionsleder, men en skulder- og knæskade satte en stopper for praktisk hårdt arbejde. Senere arbejdede hun hos Skattestyrelsen i Ribe, men hun savnede tilhørsforholdet til landbruget.

Da SLF i Vojens derfor søgte en regnskabsassistent på kontoret, slog hun til:

- Jeg glæder mig til at have kontakten til landbruget igen, uden at skulle belaste kroppen. Og jeg glæder mig til at kunne hjælpe landbruget over på Summax og gøre bogføringsdelen mere effektiv og håndterbar for landmanden, siger Christine Hermansen Borring i en pressemeddelelse.

31-årige Christine Hermansen Borring bor i Rødding sammen med sin kæreste. Hun elsker naturen og gåture med sin ni måneder gamle labrador. Derudover dyrker hun fitness og mountainbike.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

PostNord er en dødssejler

I årevis har fusionen mellem Post Danmark og det svenske Posten AB til PostNord i 2009 været et problembarn. Der er nemlig så store forskelle mellem Danmark og Sverige, at det har vist sig nærmest umuligt at få fællesskabet til at fungere. Mens Danmark er en digital spydspids, bliver der fortsat ekspederet masser af fysiske breve og dokmenter via posten hos vores nordiske naboer. Og skønt man kan begræde det traditionelle brevs forsvinden i vores land, er udviklingen uafvendelig. Situationen i Danmark har siden 2012 udløst adskillige årsregnskaber med blodrøde tal, hvilket har belastet hele PostNord i fatal grad. I det seneste årsregnskab for 2018 havde den danske del af forretningen et minus på over en milliard kroner. Noget tyder på en bedring i økonomien, men prisen har været høj i form af massefyringer og bestandigt forringet service. Imens fortsætter brevmængden med at falde på grund af den digitale kommunikations fortsatte fremmarch kombineret med alt for lange leveringstider på fysiske breve. Nu er flere partier så åbne for at forlade postsamarbejdet. De nye toner er der grund til at være tilfreds med. For nok er situationen lige nu slem. Men fremover vil den blive endnu værre. Også hos vores naboer vil den moderne kommunikation vinde stadig mere frem. Det er ganske enkelt for hurtigt, bekvemt og billigt at holde digital kontakt med både venner, familie og myndighederne til, at fysiske breve på sigt kan overleve i større omfang. Det gælder også i Sverige. PostNord er med andre ord en dødssejler, det ikke vil være klogt at holde fast i. Lad os få lukket virksomheden, inden vi bruger endnu flere penge på at forlænge dens skrantende eksistens. Naturligvis skal det også fremover være muligt at sende fysisk post i Danmark. Men der er bestemt ingen grund til at genopbygge et nationalt postvæsen. I stedet bør politikerne se på muligheden for at betro opgaven til private aktører. Dyrere og ringere end den nuværende ordning kan det umuligt blive.

Annonce