Annonce
Trekantområdet

Ny sæson af fodbold-comedyserien Sunday: Lars Hjortshøj vender tilbage til FC Fredericia

Forhenværende sportsdirektør for FC Fredericia Bjarne Skoubo er tilbage med skumle planer i 4. sæson af succes-serien Sunday. Komikeren Melvin Kakooza, der er vokset op i Fredericia og sparkede til bolde i FC Fredericia, er naturligvis også tilbage i hovedrollen som kenyanske Sunday. Foto:  Emil Heinesen
Lars Hjortshøj var sportsdirektør i FC Fredericia i den første sæson af comedy-serien Sunday. Serien har haft så stor succes, at 4. sæson nu er i gang med at blive optaget, og i den vender Lars Hjortshøj tilbage. 3. sæson blev optaget i 2019 og sendes til efteråret.

Fredericia: Fans af comedy-serien Sunday kan se frem til endnu en sæson om FC Fredericias fortrædeligheder med økonomi og resultater spundet op på klubbens køb af kenyanske Sunday spillet af Melvin Kakooza.

Optagelserne af 4. sæson er netop gået i gang, og i løbet af efteråret kan man læne sig tilbage og nyde 3. sæson, som blev optaget for et år siden på Monjasa Park.


Annonce

Jeg glæder mig i vildskab til et comeback i Sunday i rollen som Bjarne Skoubo. Jeg holder meget af, at spille sammen med Melvin, og er glad for en plads i holdopstillingen til den nye sæson.

Lars Hjortshøj


I 4. sæson er Lars Hjortshøj tilbage i serien. Han røg ud, da han som sportsdirektøren Bjarne Skoubo havde skabt kaos i FC Fredericias økonomi. Hans job blev i 2. og 3. sæson overtaget af Birgit Schaefer spillet af Birthe Neumann. Hun er også ved roret i 4. sæson, men Bjarne Skoubo melder sig på banen med skumle planer.

-  Jeg glæder mig i vildskab til et comeback i Sunday i rollen som Bjarne Skoubo. Jeg holder meget af at spille sammen med Melvin og er glad for en plads i holdopstillingen til den nye sæson, lyder meldingen fra Lars Hjortshøj i en pressemeddelelse om den nye sæson.

Melvin Kakooza er også glad for at have Lars Hjortshøj tilbage på holdet.

- Det er altid fantastisk at møde ind på settet, og det er et glædeligt gensyn med Lars Hjortshøj, som altid gør det sjovere at gå på arbejde, fortæller Melvin, som også roser de to forfattere, Jesper Rofelt og Søren Felbo, til skyerne.

De to forfattere har arbejdet med serien efter Melvin Kakooza kom med ideoplægget, efter han vandt titlen i DM i comedy i 2017.

I fjerde sæson indtages de bærende roller fortsat af Melvin Kakooza (Sunday), Anders Brink (cheftræner Frederik), Thue Ersted Rasmussen (Jonas), Birthe Neumann (Birgit Schaefer), Kurt Dreyer (Bent Åge) og Nadia Kvist (Maria).

Der kommer ifølge pressemeddelelsen også nye gode præstationer til i kraft af Marco Ilsø, som er kendt fra HBO-serien Vikings, Josefine Tvermoes og Judith Rothenborg kendt fra DR’s "Mormor på Mandejagt".

Den tredje sæson af Sunday kan fra efteråret ses på You See-kanalen Xee. Her spiller Mick Øgendahl den nye chef for trænerteamet, Tommy Olsen.

3. sæson blev optaget sent efterår 2019. Der var iskoldt på Monjasa Park, da pressekorps og pigegarde flankerede sportsdirektør Birthe Neumann på grønsværen. 3. sæson sendes til efteråret. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Kultur For abonnenter

Vores madanmelder gæster indisk restaurant i Vejle: Tam og kedelig oplevelse - og hvor i alverden var mangosaucen?

Annonce
Annonce
Annonce
Haderslev For abonnenter

Byrådsmedlem dømt for at forfølge og chikanere fem kommunalt ansatte

Varde For abonnenter

Se billederne: Julelys er vokset familiefar over hovedet – næste år er der dømt pause

Aabenraa For abonnenter

Serietyv afsløret af DNA-spor: Har været i gang i otte år - nu anklages han for 29 nye forbrydelser

Sport

Danmark storsejrede, men alligevel blev det en trist VM-indledning: Mia Rej blev båret ud med en alvorlig skade

Store mængder ulovligt fyrværkeri smugles til Danmark i posten: I år ser ud til at blive et rekordår

Esbjerg For abonnenter

Katrine flyttede fra København og hjem til 'ghettoen': - Selvfølgelig er her mennesker, der ryger tjald og kører hurtigt på knallert, men her er også mange gode hjerter

Kultur For abonnenter

Mød Mary på Koldinghus: - Man kommer til at tage med kronprinsessen på en tidsrejse

Kolding

Coronasmitte i Kolding er nu over kritisk grænse: Se hvilke tiltag der bliver sat i værk

Forsvaret forurener campingejers fiskesø: - Gå i gang med at rense op nu

EfB For abonnenter

EfB-karakterer: Wolfe var bedst uden at være god

EfB For abonnenter

EfB brændte straffe efter to minutter og tabte 2-0 i Hvidovre: Elendig afslutning på elendigt efterår

Kultur

Så er stor lysfestival åbnet: Se de spektakulære billeder

Annonce