Annonce
Sønderjyske Fodbold

Ny SønderjyskE-målmand er klar til den første træning

Så er den aftale på plads. Sportschef Hans Jørgen Haysen og målmand Lawrence Thomas, der afløser tyske Sebastian Mielitz hos de danske pokalmestre.
SønderjyskE Fodbold har lavet en toårig kontrakt med den australske målmand Lawrence Thomas.
Annonce

SønderjyskE har været på den anden side af jordkloden for at finde en ny målmand.

Valget er faldet på den 28-årige australier Lawrence Thomas, der de seneste ni sæsoner har spillet for Melbourne Victory, som han er blevet australsk mester med to gange – senest i 2018.

SønderjyskE og Lawrence Thomas har lavet en toårig aftale, og sportschef Hans Jørgen Haysen glæder sig over, at det er lykkes at lokke australieren til Sønderjylland.

- Vi har fundet den målmand, der skal tage over efter Sebastian Mielitz og bevise sit værd for at blive førstemålmand i SønderjyskE, og det er et samarbejde, som vi forventer os rigtig meget af.

- Det er en målmand, der har en god alder, og han har stået på højeste niveau i Australien i mange sæsoner, og han været rigtig god dernede, så det glæder mig, at vi har kunnet hente ham herop, siger Hans Jørgen Haysen.

Annonce

En udfordring

Lawrence Thomas glæder sig til at tage hul på et nyt fodboldkapitel i SønderjyskE.

- Jeg ser det som et step op at skifte til SønderjyskE. Det bliver en stor udfordring for mig, men jeg er meget spændt, så jeg glæder mig bare til, at sæsonen går i gang.

- Da jeg spillede i Australien, spillede jeg for en klub, der kæmpede med om titler hele tiden. Jeg ved, det bliver en udfordring, men jeg vil forsøge at gøre det samme i SønderjyskE.

- Jeg er en aggressiv målmand. Derudover kan jeg lide at have bolden i fødderne. Her føler jeg mig meget komfortabel. Derudover er en af mine styrker, at jeg er god til at holde hovedet koldt i pressede situationer, siger den nye målmand.

Lawrence Thomas har første træningsdag med SønderjyskE mandag formiddag, hvor spillerne vender tilbage efter sommerferien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

12.000 husstande mistede strøm og varme i nat: Problem med midlertidigt el-anlæg var skyld i brand

Kolding For abonnenter

Tosprogede elever får lavere karakterer, og færre på Kolding Gymnasium har forældre med videregående uddannelse

Danmark

Partier afviser regeringens forslag om krav om mundbind i det offentlige rum: - Det kom som en tyv om natten

Annonce