x
Annonce
Ribe-Esbjerg HH

Ny Søren Haagen-aftale: Den gamle tager en tørn mere

Da Søren Haagen i marts fyldte 45 år, var JydskeVestkysten på plads med en kagemand til fødselaren. Vi kommer gerne igen, når Haagen fylder 50 år. Hans nye kontrakt med Ribe-Esbjerg er dog etårig. Foto: Chresten Bergh
De fleste elitesportsfolk har for længst indstillet karrieren, når de er i midten af fyrrerne, men det gælder ikke for veteranmålmand Søren Haagen. Han er frisk på endnu en sæson i Ribe-Esbjergs mål.

For knapt et par måneder siden fyldte håndboldmålmand Søren Haagen 45 år, men veterankeeperen har stadig masser af lyst til at spille med på højt niveau.

Og Haagen og Ribe-Esbjerg HH er netop nået til enighed omkring en kontrakt for den kommende sæson, hvor vestjyderne udover Søren Haagen har keeperne Tim Winkler, der har været skadet i hele denne sæson, og Søren Rasmussen på kontrakt.

Sportschef Sune Agerschou glæder sig over, at det er lykkedes at få en aftale strikket sammen med Haagen, der arbejder som lærer på en privatskole.

- Vi har fundet en god løsning, hvor Søren går ned i tid som lærer. Det betyder, at han kan deltage i nogle flere af vores træninger. Søren har haft en god sæson, og han har flere gange været kampafgørende. Selvom han efterhånden er godt oppe i årene, har han leveret varen i flere sæsonen i træk.

Annonce

Lang håndboldpause

Søren Haagen, der tidligere i karrieren var på landsholdet og omkring storklubber som Flensburg-Handewit og Kiel, indstillede egentlig håndboldkarrieren helt tilbage i 2004 på grund af en bindevævssygdom, men i 2014 var han pludselig tilbage. Og efterfølgende er det så gået slag i slag med ophold i GOG, Mors-Thy, KIF Kolding og Ribe-Esbjerg HH, der i denne sæson lige akkurat missede slutspillet.

Det vil Haagen gerne være med til at ændre på i næste sæson.

- Jeg håber, at vi i næste sæson vil kunne se en positiv udvikling af holdet, som betyder, at vi kan komme lidt højere op i tabellen. Og så er jeg simpelt hen bare rigtig glad for, at jeg har forlænget min aftale med endnu en sæson og kan fortsætte i den by, hvor jeg spillede som ungdomsspiller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Forældre fra Esbjerg tør ikke at sende børnene afsted: - Mine børn skal ikke være forsøgskaniner

Leder For abonnenter

Statsministeren er på farlig kurs

Formentlig synes de fleste, at Mette Frederiksen og hendes regering har ydet en imponerende indsats under coronakrisen. Men nu kan statsministeren være på vej ad en farlig sti, der godt kan få den hidtidige enighed til at slå revner. Det har vi bestemt ikke behov for lige nu. Muligvis gjorde Mette Frederiksen ret i stort set at trække genåbningen af Danmark tilbage på det seneste pressemøde mandag. Problemet er blot, at vi stort set ikke kender baggrunden for beslutningen. Det samme gælder alle på Christiansborg uden for regeringens snævre kreds. Oppositionen har efter eget udsagn ikke været inddraget i de seneste afgørelser, men er blot på forhånd blevet orienteret om regeringens beslutning. Det samme gælder åbenbart også for regeringens egne støttepartier. Flere repræsentanter for oppositionen bebrejder Mette Frederiksen for denne fremgangsmåde. Dansk Folkepartis leder, Kristian Thulsen Dahl kalder ligefrem Mette Frederiksen for egenrådig. Desværre er den kritik berettiget. De politiske kolleger og alle vi danskere har ganske mange gange set sundhedsminister Magnus Heunicke præsentere sine plancher med de efterhånden berømte røde og grønne kurver. Men det er så i vidt omfang også de eneste modeller, der er blevet lagt frem. Regeringen har givetvis også i forbindelse med de seneste tiltag konsulteret sundhedsfaglige eksperter, inden planerne er blevet lagt. Men hvad har fagfolkene sagt, hvad bliver konsekvenserne, og hvilke alternativer findes der? De spørgsmål har vi aldrig fået besvaret. Forståeligt nok er frustrationen i Folketinget betydelig. Det kan meget vel slå over i modvilje, hvilket ville være en både politisk og samfundsmæssigt meget alvorlig situation. Den nuværende krise er for stor til politisk strid, og tydelige tegn på manglende fodslag i parlamentet vil skabe usikkerhed, ja måske ligefrem frygt blandt borgerne. Men rette vil de nemlig på grund af manglende information kunne spørge sig selv, om regeringens kurs er den rette.

Tønder

Flere usikkerheder efter aflysning af Tønder Festival: Hvad skal der ske med de billetter, som er solgt?

Annonce