Annonce
Trekantområdet

Fire venner åbner salon med skønhed og tatoveringer i Fredericia

Stephanie Pagh og Yusuf Matuvo i P.M Beauty N' Tattz på hjørnet af Luthersvej og Glentevej. Foto: Peter Friis Autzen
Fire gode venner står bag P.M Beauty N' Tattz, der tilbyder alt fra negle til tatoveringer.

Fredericia: Fire gode venner er gået sammen og har åbnet den kombinerede skønheds- og tatoverings-salon P. M Beaty N' Tattz på hjørnet af Luthersvej og Glentevej. Her tilbyder de blandt andet negle-pleje, hårextensions og tatoveringer.

25-årige Stephanie Pagh er ejer af stedet. Hun står for tatoverings-delen af forretningen, mens vennerne Yusuf Matovu, Annika Bruun og Maria Matovu sørger for de andre elementer i salonens palet af tilbud.

Stephanie har længe haft lyst til at folde sin indre tatovør ud og blive selvstændig. Så hun glæder sig over at have fundet en model, hvor det kan lade sig gøre - og hvor gode venner er med i foretagendet.

- Jeg var i Spanien for at arbejde som tatovør der, da Yusuf ringede og foreslog mig at åbne her, fordi lokalerne var ledige. Og så tog jeg hjem og gik i gang, siger hun.

Det er skønt at have åbnet sit eget sted. Og så endda sammen med sine venner.

Stephanie Pagh

Udlært og erfaren

Stephanie har altid været en kreativ sjæl. Hun er udlært tatovør i Kolding og har siden valgt at fokusere sine mange kreative idéer til netop tatovør-faget.

- Jeg kan godt have det med at sætte lidt rigeligt i gang på samme tid. Men jeg har lært, at jeg må fokusere på én ting ad gangen - og det blev det her. Tatovering er det vigtigste for mig, siger hun.

Tidligere var tatovering og skønhedsbehandling to adskilte ting.

- Men i de senere år er de blevet koblet sammen. Det er egentlig ikke så mærkeligt: Det handler jo alt sammen om, hvordan man ser ud, siger Yusuf, der blandt andet står for hårextensions.

Trods sin unge alder er Stephanie allerede en erfaren tatovør.

- Jeg laver alle former for tatoveringer i sort og gråtoner. Men personligt holder jeg mest af chicano-stilen. Mine kunder roser mig, siger Stephanie og ser ud til ikke at bryde sig om at rose sig selv.

Hvordan er du blevet god - alle starter jo uden erfaring?

- Ja, man øver sig. Både på øvehud (et kunstigt, gummi-lignende "hud"-produkt, red.) og på venner, der lader en prøve på dem. Og så har jeg også tatoveret mig selv.

Annonce

Drømmer om natten

Stephanie går så meget op i tatoveringer og den nye salon, at hun kan drømme om den om natten.

- Vi håber selvfølgelig at få succes med salonen her. Og på sigt kunne vi godt tænke os at åbne et sted mere. Men nu må vi se, siger hun.

Stephanie glæder sig over, at Yusuf ringede til hende i Spanien og fortalte om de ledige lokaler. Det gør han også.

- Vi måtte gøre en del ved lokalerne, inden vi kunne åbne. Men nu er vi her. Og vi er blevet taget godt imod, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce