x
Annonce
Team Esbjerg

Ny sejr: Team Esbjerg vinder træningsturnering

Norske Marit Røsberg Jacobsen var i hopla, da Team Esbjerg vandt over København Håndbold. Foto: Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix
Søndag eftermiddag vandt de danske mestre træningsturneringen Naturens Rige Cup i Skjern med finalesejr på 28-24 over København Håndbold.

HÅNDBOLD: Team Esbjerg gjorde rent bord ved de seneste dages træningsturnering i Skjern.

I den første kamp blev det japanske landshold besejret med 30-29, derefter blev CSKA Moskva besejret med 31-24, og søndag eftermiddag blev det så til en finalesejr på 28-24 (15-14) over København Håndbold.

Første halvleg var ret jævnbyrdig, men i de sidste 30 minutter var Team Esbjerg stærkest og var hele tiden foran med fire-fem mål.

Topscorer for Team Esbjerg blev Marit Røsberg Jacobsen med ni mål.

Mere om kampen på www.jv.dk lidt senere...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

112

Efterlysning: Hvor er Daniel?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce