Annonce
Ishockey

Ny sejr til Esbjerg Energy

Mark Pederson, til højre, og assistent Thor Dresler har fået en fin start på den nye sæson. Arkivfoto.
To debutantmål af Zach Pochiro bag sejr over Rungsted. Kasper Krogh stod en fin kamp i målet.

Esbjerg Energy vandt også sin anden træningskamp i denne sæson, da mesterholdet fra Rungsted blev sendt hjem med et 3-2-nederlag søndag eftermiddag. Tirsdag aften blev det som bekendt 7-0 i Herning.

Jesse Mychan åbnede scoringen i første periode, inden gæsterne med to mål i anden periode tog teten i kampen. Da det var allermest nødvendigt, viste en af de nye, Zach Pochiro sig frem med to scoringer i tredje periode.

Brett Welychka, der stod skarpt i billedet med tre scoringer i 7-0-sejren over Herning i tirsdags, havde en mindre god dag og brændte et par store chancer.

Esbjerg Energy, der var uden Christian Wejse og den syvende udlænding, Trevor Cheek, måtte kæmpe hårdt for sejren i de sidste minutter, da Rungsted pressede hårdt på. Et halvt minut før tid fik Niklas Andersen en udvisning, og det øgede i sagens natur presset på Esbjerg Energy-målet, men her stod Kasper Krogh godt og solidt, som han havde gjort i hele kampen, og reddede sejren med et par fine parader til stor jubel for de 920 tilskuere.

Esbjerg Energy spiller sin næste træningskamp tirsdag aften i Vojens.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Agnes er dybt skuffet over flyerstatning: Det er fuldstændig uanstændigt

Danmark

Endelig plan for millionerstatning er landet: Støjramte F-35-naboer kan få 70.000 kroner i hånden

Danmark

Lokal V-politiker trodser eget parti: Raser mod kompensationsmodel til kampfly-naboer

Annonce