Annonce
Billund

Ny sejr til Grindsted: Odder blev kørt over allerede i 1. halvleg

Det var vanskeligt for Odder-spillerne at trænge igennem Grindsteds forsvar i 1. halvleg af lørdagens opgør. Det solide forsvar var stærkt medvirkende til, at Grindsted allerede inden pausen havde afgjort kampen. Arkivfoto: Alex Hermann.
Grindsteds forsvar stod med trænerens ord "sindssygt godt" i lørdagens udekamp mod Odder. Allerede ved pausen var Grindsted foran med 10 scoringer, og så gør det mindre, at Odder efter pausen fik lov til at pynte lidt på resultatet.

Grindsted: Det blev en fornøjelig udflugt til Odder, da Grindsted GIF’s håndboldherrer lørdag eftermiddag kunne tage to point og en komfortabel sejr med hjem fra opgøret mod de østjyske oprykkere.

34-26 stod der på måltavlen efter et opgør, hvor hjemmeholdet i 1. halvleg blev kørt godt og grundigt rundt. Allerede efter et kvarters spil var Grindsted foran med 10-2, mens stillingen ved pausen var 18-8. Efter pausen formåede hjemmeholdet dog at få pyntet på resultatet.

- Det er nok ikke helt unaturligt, at man på en eller anden måde kommer til at slække lidt på tingene, når man fører med 10 ved pausen. Man er ikke helt lige så skarp, men det gider jeg simpelthen ikke lade mig irritere over, når vi har vundet 1. halvleg med 10 mål, siger Grindsted-træner Flemming Pedersen, der er mere end almindelig tilfreds med at kunne tage to sikre point med hjem fra Odder.

Annonce

Godt forsvar

At Odder endte med at vinde 2. halvleg med et par scoringer, ødelægger på ingen måde humøret i Grindsted-lejren.

- Vi ville da også gerne have vundet 2. halvleg med 10 mål, men vi er trods alt ikke 20 mål bedre end Odder, konstaterer Flemming Pedersen, der i stedet glæder sig over, at Grindsted reelt afgjorde opgøret allerede inden pausen.

De scorede for Grindsted

Daniel Jørgensen - 9 mål.

Tobias Rasmussen - 6 mål.

Frederik Nielsen - 5 mål.

Bjarke Nybo Jørgensen - 3 mål.

Rolf Ravn - 3 mål.

Thomas Theilgaard - 3 mål.

Anton Rosenkilde - 2 mål.

Hjalmar Andersen - 2 mål.

Emil Larsen - 1 mål.

Det skete i form af et bundsolidt forsvar, en god målmand og gode kontraløb.

- De virkede kyst af vores forsvar, men vi dækkede virkelig også godt op. Alt sad bare i skabet, og vi lavede ingen fejl i angrebet, som de kunne løbe kontra på. Og de gange, de kom igennem vores forsvar, tog Wetche det, siger Flemming Pedersen, som samtidig glæder sig over, at det lykkedes at straffe de fejl, som hjemmeholdet lavede.

- Vi lavede mange mål på kontra, og det er jeg virkelig glad for, siger Flemming Pedersen.

Grindsted måtte i kampens sidste kvarter måtte undvære forsvarskrumtappen Nicklas Bjørn Jensen, som fik direkte rødt kort.

Annonce

Svær modstander i vente

Den stensikre storsejr bør man ikke forvente gentaget, når Grindsted i næste weekend igen spiller på hjemmebane. Her kommer Skovbakken IK fra Århus på besøg i Lynghallen. I sidste sæson spillede de to hold to meget jævnbyrdige opgør, hvor de hver tog en sejr.

Skovbakken er pointmæssigt kommet lige så godt fra start i den nye sæson, som det er tilfældet for Grindsted, så der er kun grund til at forvente et meget tæt og hård affære.

Opgøret mellem Grindsted GIF og Skovbakken IK bliver spillet lørdag den 23. oktober, og kampen bliver truttet i gang klokken 16.

De virkede kyst af vores forsvar, men vi dækkede virkelig også godt op. Alt sad bare i skabet, og vi lavede ingen fejl i angrebet, som de kunne løbe kontra på.

Flemming Pedersen, træner, Grindsted GIF
Annonce
Billund For abonnenter

Cassandra stod frem efter lumre beskeder fra chefen: Hvis ikke jeg gjorde noget, ville det bare blive ved

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Billund

Susan og Hans Jørgen byggede historisk villa om: Nu er de pensionister og vil ned i ét plan. Men nabohuset skæmmer

Erhverv For abonnenter

Køreskole er pludselig lukket: Tidligere direktør er sygemeldt, og elever kan ikke få pengene igen

Varde

Alvorlig sag om blufærdighedskrænkelse på skole: Tre mandlige elever anmeldt for at krænke pige

Team Esbjerg For abonnenter

Nu er der pres på: Team Esbjerg er pisket til at vinde på lørdag

Formand for landdistrikter om penge til sportshaller i bytte for flere vindmøller og solceller: - Det er slet ikke nok

Varde

Campingfamilie med sjælden ros til myndighederne efter brand løb løbsk: Derfor er der glæde efter drama i strid blæst

Erhverv For abonnenter

Total tavshed om Ecco-fadæsen: Konservative-toppolitikere nægter at tale om Niels Flemming Hansens farvel til ordførerpost

Lærlingen Carl Emil gider ikke mere bullshit: Skolens maskiner er ældre, end min far

Varde

Pia-Vera må ikke købe nyt tøj i et år: Ærligt, så har jeg lige skullet arbejde med mig selv i forhold til at gå i tøj, andre har gået i før mig

Færre fugle, døve marsvin og flere invasive arter ved Vesterhavet: Forsker kalder planerne om 10.000 vindmøller i Nordsøen for 'verdens største marinbiologiske eksperiment'

Esbjerg For abonnenter

Drukfest for skoleelever bliver ikke lavet om: Mens dele af landet forbyder alkohol på sidste skoledag, holder Esbjerg fast i de gamle traditioner

Kultur For abonnenter

Vejen Kunstmuseum har været lukket i halvandet år: - Jeg ser det ikke som et problem, at vi ikke har åbnet

Rejser

Millioner vil have de billetter, der kan sende danskere på månedlang ferie i hele Tyskland for 68 kroner

Annonce