Annonce
Navne

Ny spidskandidat fundet i SF-Syddanmark

Villy Søvndal overlader sit spidskandidatur i Region Syddanmark til Mikkel Dragsmose-Hansen. Foto: SF
Villy Søvndal meddelte i august måned, at han ikke genopstiller ved næste regionsrådsvalg, da han ønsker at gå efter borgmesterposten i Kolding Kommune. I den forbindelse har SF-Syddanmark gennemført valg af ny spidskandidat, hvor valget er faldet på Mikkel Dragmose-Hansen.
Annonce

Med opbakning fra hele regionsrådsgruppen og regionsbestyrelsenfår SF-Syddanmark en yngre, men megeterfaren spidskandidat, som skal stå i spidsen for SF-holdet frem mod valget i november 2021.
Mikkel Dragmose-Hansen sidder i Middelfart Byråd, hvor han igennem de seneste 10 år har været viceborgmester, fungerende borgmester og nuværende udvalgsformand for beskæftigelses- og arbejdsmarkedsudvalget. Derudover har han væretudpeget de seneste 5 år til KL-udvalg om beskæftigelse, erhverv og borgerservice.

​- Jeg meldte mig ind i SF i 2005, da Villy Søvndal var blevet formand. Derfor er det en stor ære, at efterfølge Villy og have hans anbefaling med ind i valgkampen. Vi har en stærk regionsrådsgruppe, og vi kommer til at byde Venstre og Socialdemokraterne op til politisk dans, når det handler om alt fra miljøforureninger, ulighed i sundhed til psykiatrien, siger Mikkel Dragmose-Hansen.

Annonce

Stor tillid

Villy Søvndal genopstiller ikke, da han går efter borgmesterposten i Kolding.

​- Jeg er enormt glad for regionsrådsarbejdet, som desværre ofte er et overset politisk område – et område som dog betyder rigtig meget for mange borgere, men også et område med masser af udfordringer. Så meget mere er jeg stolt af at give faklen videre til Mikkel Dragsmose-Hansen, som jeg har kendt i mange år, og som jeg har en kæmpestor tillid til - og jeg er overbevist om, at han sammen med regionsrådsgruppen vil videreføre SF’s politik i regionsrådet på fornemste vis, siger Villy Søvndal.

Mikkel Dragmose-Hansen

 Bor i Middelfart
33 år gammel Uddannet kandidat i politik og administration fra Aalborg universitet
Arbejder som programleder i Vejle kommune med aktivt medborgerskab og socialt iværksætteri Egen fritidsvirksomhed
Landsledelsesmedlem i SF 10 års kommunalpolitisk erfaring
Formand for alle lokalvalgte i SF (KPLU – kommunalpolitisk landsudvalg)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

To skiftet ud i Darum Menighedsråd

Kolding For abonnenter

Dybt skuffet socialdemokrat forlader kamp om at blive spidskandidat: Fik kun tre stemmer ved opstillingsmøde

Annonce