Annonce
KIF Kolding

Ny spiller til KIF: Henter alsidig playmaker

Kristoffer Vestergaard scorede 138 gange for Otterup HK i sidste sæson. Arkivfoto: Michael Bager
Den venstrehåndede playmaker Kristoffer Vestergaard er klar for KIF Kolding. Han scorede to mål i træningskampen onsdag mod Viking.
Annonce

KIF Kolding: Der opstod lidt forvirring blandt KIF-fansene i Skærbækcentret onsdag middag. Hvem var ham i nummer 22, som i anden halvleg af kampen mod Viking spillede højre fløj og højre back?

Der stod Groes på ryggen af ham, men de kunne godt se, at det ikke var Jacob Groes.

KIF-spillerne var trukket i trøjer fra sidste sæson, og den nye mand havde lånt Groes' trøje.

Spilleren i nummer 22 var Kristoffer Vestergaard, der kommer til KIF fra Otterup.


Han kommer til at spille playmaker for os, men han er også klar til at tage en tørn på en position, han ikke er vant til.

Andreas Toudahl


I sidste sæson blev han topscorer for sin klub i 1. division med 138 mål i 23 kampe.

Onsdag var han med i sejren i træningskampen mod Viking, hvor han scorede to mål. Han spillede højre fløj og højre back, men egentlig er hans position playmaker.

- Han er oprindeligt playmaker. Han er venstrehåndet, og det kan give os nogle muligheder i den side af banen. Det er godt at have nogle spillere, der kan dække flere positioner, siger KIF-træner Andreas Toudahl.

- Han kommer til at spille playmaker for os, men han er også klar til at tage en tørn på en position, han ikke er vant til.

Toudahl roser den unge playmaker for hans blik for medspillerne og hans egen målfarlighed.

- Han er en talentfuld dreng. Vi har fulgt hans udvikling fra Skanderborg, hvor han var ungdomsspiller. Han har fået en del fysik ind i sit spil, selvom han ikke er så høj. Det hele kulminerede for ham i sidste sæson, hvor han lavede utroligt mange mål, siger KIF-træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Annonce