Annonce
Esbjerg

Ny sushi-restaurant i Esbjerg åbner med særmenu til halv pris

Det bliver mandag den 13. januar klokken 12, at Nara Sushi slår dørene op i det tidligere Jensens Bøfhus i Torvegade, og indehaver Xiaoyu Liu lover et brag af en åbningsfest med halv pris på en til lejligheden anrettet åbningsmenuFoto: André Thorup
Esbjerg første sushi-restaurant, Nara Sushi, i det tidligere Jensens Bøfhus tæt på Torvet åbner på mandag.
Annonce

Esbjerg: I et stykke tid er der blevet arbejdet på højtryk med at omdanne den store Jensens Bøfhus i Torvegade til Esbjergs første ”all you can eat” Sushirestaurant.

Og nu er folkene bag Nara Sushi omsider så vidt, at de kan annoncere spisestedets første åbningsdag.

Det bliver mandag den 13. januar klokken 12.00, at Nara Sushi slår dørene op, og indehaver Xiaoyu Liu lover et brag af en åbningsfest med halv pris på en til lejligheden anrettet åbningsmenu. Den består i alt 50 stykker, som er sushi nok til 2-3 personer. Normalprisen er 666 kroner, men som åbningstilbud koster de 50 stykker 333 kroner, og tilbuddet gælder som udgangspunkt i den første måned.

- Vi har noteret os, at vi er Esbjerg første ad libitum sushi-restaurant, og vi glæder os helt utrolig meget til at vise, hvad vi kan. Derfor vil vi også gerne gøre åbningen til en fest med halv pris på vores åbningstilbud, fortæller Xiaoyu Liu, der tilføjer at åbningstilbuddet muligvis vil blive forlænget, hvis man bliver taget godt imod af gæsterne i Esbjerg.

Nara Sushi har i forvejen er restaurant i Vejle, hvor man trods hård konkurrence fra flere andre sushirestauranter i byen har kørt med fulde huse i en toetagers restaurant i byens centrum.

Nara Sushi laver sushi på 80 forskellige måder og har også en række forretter og sticks - asiatiske spydretter. Konceptet er, at gæsterne udfylder en fortrykt bestillingsseddel på de retter, de gerne vil have. Når de er spist, udfylder de en ny bestillingsseddel, indtil maven er fuld. I hverdagen koster ad libitum sushien 188 kroner per person, mens prisen er 30 kroner højere fredag til søndag og 30 kroner lavere hver dag til frokost.

Vi glæder os helt utrolig meget til at vise, hvad vi kan. Derfor vil vi også gerne gøre åbningen til en fest med halv pris på vores åbningstilbud.

Xiaoyu Liu, indehaver, Nara Sushi Esbjerg

Annonce

Mere end sushi

- Du kan bestille så mange gange du har lyst til, så du rigtig kan få smagt din favoritter igen og igen. Vores dygtige sushi-kokke er stolte af deres håndværk og tilbereder din sushi i restauranten for øjnene af dig. Vi ønsker at skabe et rum, hvor hyggelige stunder, god service og friske råvarer og varm mad går hånd i hånd, forklarer Xiaoyu Liu og tilføjer, at der også er andet end sushi på menuen:

- Sammenlignet med Nara Sushi Vejle har vi tilføjet wok, så man stadig kan nyde en måltid sammen med sin familie, hvis man ikke kan lide sushi. Vi ønsker at Nara skal være et vidunderligt sted, hvor alle kan mødes og nyde mad.

I Vejle har Nara Sushi fået gode anmeldelser, blandt andet af i lokale dagblad, Vejle Amt Folkeblad.

”Men det bedste af det hele er naturligvis, at kvaliteten på Nara Sushi også holder hjem. Ikke den mest fantasifulde sushi på markedet, ej heller de mest eksotiske råvarer i udvalget, men restauranten serverer glimrende sushi, og til under 200 kroner kuverten er det svært at gøre et bedre køb til prisen”, hedder det blandt andet i anmeldelsen af sushirestauranten.

I Esbjerg har Nara Sushi omkring 100 pladser indendøre og om sommeren kan man med udendørsservering komme op på flere end 150 pladser. Lejemålet ejes af Villemoes Holding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Ribe Esbjerg HH For abonnenter

Fjerde gang var lykkens gang: Ribe-Esbjerg på pointtavlen efter fredagsdrama i Lemvig

Annonce