Annonce
Haderslev

Ny svømmehal i Haderslev : Hvor har vi dog tænkt længe!

Svend-Aage Dyrholm, formand for Haderslev Idrætssamvirke, har hørt nok snak om en nyt svømmecenter i Haderslev. Han savner action. Arkivfoto: Dorthe Rasmussen


Vi kan med glæde nu læse, at man nu fra politisk side er begyndt at tænke på svømmefaciliteter igen!

I budgetforliget for 2021-2024 har byrådet besluttet at undersøge svømmehal-kapaciteten i Haderslev og Vojens og har afsat 500.000 kroner, som en nedsat arbejdsgruppe kan anvende for at skabe sig et overblik over behovet, og det mener man så der vil gå resten af året med!

Må jeg minde om, at der for 12 år siden også blev nedsat en arbejdsgruppe, som jeg havde fornøjelsen af at være med i og som havde helt den samme opgave!

Annonce


Må jeg minde om, at der for 12 år siden også blev nedsat en arbejdsgruppe


Vi rejste rundt og så på forskellige faciliteter i landsdelen, og der blev lavet et oplæg omkring behovet og ønsker, som klart pegede på Haderslev som placeringen, men projektet blev skrinlagt af samme årsag som altid!

Kommunen fattes penge -  selv med en af landets højeste skatter procenter!

Helt det samme ser nu ud til at ville ske igen, når nu Allan Emiliussen nu på byrådsmødet agiterer for, at vi nok hellere må satse på en tilbygning i Vojens, da det jo vil være den billigste løsning, selv om nok langt de fleste kan se, at det er et svømmecenter ved Haderslev Idrætscenter - ikke bare til eliten men også til bredden -  der er brug for og har været det i mange år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Kvinde anholdt med favnen fuld: Sigtet for at stjæle indbo og ejendele fra sammenstyrtet hus

Sydjylland

Region Syddanmark i top: Markant færre corona-patienter i respirator døde end i resten af landet

Annonce