Annonce
Erhverv

Ny tøjbutik i Ribe skulle være åbnet 1. april

Theresa Aarestrup skulle 1. april have åbnet den nye tøjbutik i Dagmarsgade i Ribe, 3rd Chapter, men hun tør ikke spå om, hvor længe åbningen bliver udsat på grund af coronakrisen. Privatfoto
Havde alt været som det plejer, havde Ribe fået en ny butiksåbning 1. april. Coronavirus har dog udskudt åbning af tøjbutikken 3rd Chapter i Dagmarsgade på ubestemt tid.

Ribe: Renoveringen af den lille butik i Dagmarsgade har stået på gennem længere tid, men nedlukningen af Danmark har medført, at tempoet er blevet sat en anelse ned.

Ejer Theresa Aarestrup måtte indse, at åbningen en hendes drømmebutik, tøjbutikken 3rd Chapter, i stedet afhang af, hvornår Mette Frederiksen holder en mere opløftende tale til nationen.

- Planen var at åbne 1. april, men ingen ved, hvad der sker den kommende tid, så det giver ingen mening at åbne nu. Rent praktisk kunne jeg godt, men der ville ikke komme mange kunder i butikken, og jeg vil heller ikke starte i Ribe med at være en butik, der åbner, mens alle andre holder lukket. Det ville ikke være god stil, siger Theresa Aarestrup.

Lokationen i Ribe har Theresa Aarestrup nøje udvalgt.

- Jeg bor selv i Brørup, og kender Ribe rigtigt godt. Jeg elsker at være i byen, og jeg får en lille, fin og hyggelig butik, hvor konceptet er få styk af hvert stykke tøj. Der ikke er stangvarer, men unikt. Planen er også med tiden at få nøje udvalgte smykker, og alt det mener jeg passer godt til Ribe, der som by er mere finurlig og lidt anderledes end alle andre byer, siger Theresa Aarestrup, der selv designer tøjet, og herefter får det syet i Indien.

Døtrene Elvira og Olivia fungerer som reklamesøjler for moderens tøj

Annonce

Åbning af 3rd Chapter

Theresa Aarestrup er aktiv med tøjbutikken 3rd Chapter på både Instagram, facebook og på hjemmesiden 3rdchapter.dk.

Her hun holde folk opdateret omkring, hvornår hun åbner den nye butik i Dagmarsgade i Ribe.

Webshop og deltid

Netop på dette område har Theresa Aarestrup endnu en udfordring.

- Der er helt lukket ned i Indien. Jeg mangler min seneste kollektion derfra, som er strandet et sted derude, siger hun, men forsikrer, at hun har masser af andet tøj til den nye butik i Ribe.

Hun arbejder også på en børnekollektion, og har desuden involveret to af sine tre børn i 3rd Chapter, idet døtrene Olivia på 16 år og Elvira på 7 år fungerer som reklamesøjler.

Therese Aarestrup har arbejdet i tekstilbranchen størstedelen af sit liv.

- Det var været en drøm at få mit eget. Det at føre det ud i livet er jo en stor risiko, og specielt, som det er lige nu, siger Therese Aarestrup, der åbnede webshoppen 3rd Chapter i oktober, og siden da har haft deltidsarbejde ved siden af.

Dette arbejde er nu afsluttet pr. 1. april, så Therese Aarestrup kan gå all in på både webshop og det at være fuld tid i den nye butik i Ribe.

Spørgsmålet er så bare, hvornår statsminister Mette Frederiksen mener, hun skal det.

Det er i lokalerne, der tidligere husede butikken Maude, at tøjbutikken 3rd Chapter åbner. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Livsstil

Johnny fulgte lysten til et anderledes hjem: En rund drøm af et hus

Annonce