Annonce
Esbjerg

Ny takeaway-tjeneste rykker til Esbjerg: Vil levere mad fra 14 lokale spisesteder

Det er onlinetjenesten ”Waiteer”, der nu gør sit indtog i Esbjerg. Konceptet er kendt fra eksempelvis Aarhus og Aalborg – og foregår ved, at bude leverer maden direkte fra restauranterne og lige til døren. Foto: PR
En ny takeaway-platform planlægger at have op mod 14 lokale spisesteder med på holdet, når den til februar slår sig ned i byen for at tilbyde esbjergensere restaurant- og gourmetmad til døren.

Esbjerg: Inden længe kan sultne esbjergensere få leveret mad fra byens restauranter via en ny takeaway-platform. Tjenesten hedder Waiteer og har i de seneste år haft succes i flere større byer som Aarhus, Aalborg, Kolding og Vejle.

Waiteer henter og leverer mad fra lokale spisesteder til private kunder. Bestillingen foregår via Waiteers app eller hjemmeside, og udover selve måltidet betaler man mellem 39 og 89 kroner for udbringning alt afhængig af afstanden.

- Vi samarbejder med caféer og restauranter, og ikke grillbarer og pizzariaer. Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt, og de er kendetegnet ved, at de bruger gode, friske råvarer og har et egnet koncept. Der skal være tale om sund, lækker og næringsrig takeaway, der leveres til døren på en nem og bekvem måde, fortæller Casper Glinvad, salgskonsulent hos Waiteer.

Der bliver tale om restauranter som Rankin Park, Spyddet Le Grill, Kandas, Delicious, Mamas, Flammen.

- De aftaler er allerede i hus, men vi er i dialog med flere, og vi planlægger at have en 10-14 spisesteder klar på platformen, når vi åbner i Esbjerg den 1. februar, fortæller Casper Glinvad.

Waiteer stiller også med budene, der leverer maden på cykel, scooter eller i bil.

- Vi har platformen og sørger for cykel-, scooter eller bilbude, der står klar til at pendle mellem restauranterne og de sultne kunder. Der er typisk tale om studiejobbere, siger Casper Glinvad.

Annonce
For os er takeaway ikke nødvendigvis junkfood. Vi vægter kvalitet

Casper Glinvad, salgskonsulent hos Waiteer

Vil være landsdækkende

Waiteer-platformen har rødder i Nordjylland og har eksisteret i to år. Med Esbjerg-lanceringen er konceptet repræsenteret i otte jyske byer og samarbejder med over 150 restauranter.

- For os er takeaway ikke nødvendigvis junkfood. Vi vægter kvalitet, og det budskab vil vi gerne have udbredt til flere byer i løbet af 2020. For nu koncentrerer vi os dog om åbningen i Esbjerg, så vi kan komme godt fra start, siger Casper Glinvad og tilføjer:

- Det skal selvfølgelig markeres, at vi åbner i en ny by, så der vil være gode tilbud og rabatter i forbindelse med lanceringen.

Waiteer-appen kan hentes i App Store og Google Play.

Der er restaurantmad på tallerkenen, når Waiteer ringer på døren. Foto: PR
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Se billeder og video fra luften: Kolonihaver totalt oversvømmet

Leder For abonnenter

Forløb om udligning er uskønt

Selvom Danmark er et lille land, er der betydelig forskel på de økonomiske vilkår i de enkelte lokalområder. Derfor er det sund fornuft med kommunal udligning, så borgerne kan få i hvert fald nogenlunde ens levevilkår, uanset om de bor i et velhaverområde nord for København eller i en kommune, der for eksempel er udfordret af mange ældre, plejekrævende borgere og lave husstandsindkomster. Ordninger af denne karakter vil nødvendigvis skabe splid. Nogle kommuner vil føle, de skal aflevere for meget, mens andre oplever at modtage for lidt. Men for at acceptere ordningen er det i det mindste nødvendigt, at man lokalt kan forstå den. Her er det tilsyneladende gået helt galt med regeringens udspil til en udligningsreform. Flere borgmestre erkender, at de ganske enkelt ikke begriber resultaterne, selv om regeringen lidt efter lidt er rykket ud med flere detaljer og regnestykker. De frustrerede borgmestre får opbakning fra professor i økonomistyring ved Aalborg Universitet Per Nikolaj Bukh, der kalder forløbet rodet og kaotisk. Bedre bliver det ikke af, at der undervejs havde sneget sig en regnefejl på 200 millioner kroner ind i udspillet. Fejlen er erkendt, undskyldt og rettet. Men ellers mener Socialdemokratiets finansordfører, Christian Rabjerg Madsen, at alt er i bedste orden. Processen har været som ved foregående udligningsreformer, og ingen tal bliver holdt hemmelige. Per Nikolaj Bukh mener til gengæld, at informationerne er kommet for langsomt og kun afleveret under pres. Han foreslår derfor, at den store reform bliver sat på pause. Ligefrem at standse et så omfattende projekt midt under forhandlingerne er nok at gå en kende for vidt. Men det ville klæde regeringen at erkende, at håndteringen har været uskøn, hvilket da også har fået De Konservative og Liberal Alliance til at forlade forhandlingsbordet på grund af manglende informationer, mens Venstre kun tøvende mødte op – ligeledes fordi partiet, følte de på forhånd vidste for lidt.

Kolding

Se læsernes vilde billeder af oversvømmelserne: Her plejer folk at gå og cykle

Kolding

Efter oversvømmelser: Central gade midt i Kolding åbner igen

Annonce