Annonce
Kolding

Ny topchef i Flammen skal slå døren ind til det tyske marked

Piet Klein er ny topchef i Restaurant Flammen, der åbnede sin første restaurant i Kolding for ti år siden. Her får han en high-five af Ketty Rosenfeldt Sunddal, der ejer kæden sammen med sin mand og deres to børn. Foto: Flammen
Piet Klein er ny topchef i Restaurant Flammen, der har base i Kolding. Den nye direktør kommer fra et job i møbelbranchen, og nu skal han give endnu flere smag for Restaurant Flammens buffet i både Danmark og Tyskland.
Annonce

Kolding: Opstarten i Tyskland i 2017 kostede på indtjeningen, men lysten og ambitionen om at mætte flere tyskere er ikke forduftet, og det bliver en af opgaverne for den nye topchef Piet Klein.

Det er ti år siden, at Restaurant Flammen åbnede den første restaurant. I dag har kæden 15 restauranter i Danmark og en enkelt i Hamborg, og nu har ejerfamilien, Rosenfeldt Sunddal, ansat afløseren for Elias Tychsen, der stoppede i efteråret.

Den gang begrundede Ketty Rosenfeldt Sunddal beslutningen med, at der var brug for en direktør, der kunne hjælpe kæden med at vokse i både Danmark og udlandet.

43-årige Piet Klein, som kommer fra et job hos IDdesign, hvor han var kædedirektør for møbelkæden ILVA og direktør for den internationale butikskæde IDdesign Franchise. Dermed har han solid erfaring fra både det danske og internationale marked, lyder det i en pressemeddelelse fra Flammen.

- Flammen har et stærkt og gennemtestet koncept, og jeg ser frem til at sætte mit personlige aftryk på virksomheden, både i Danmark og i Tyskland. Vi skal give vores kunder en helhedsoplevelse, som står knivskarpt, både når det gælder maden, indretningen, stemningen og ikke mindst servicen, og jeg glæder mig til at fortsætte den gode udvikling sammen med den dygtige ledergruppe og de engagerede medarbejdere, udtaler Piet Klein, der starter den 1. april.

- Flammen har et stærkt og gennemtestet koncept, og jeg ser frem til at sætte mit personlige aftryk på virksomheden, både i Danmark og i Tyskland

Ny administrerende direktør i Flammen, Piet Klein

Annonce

Fortsætter ekspansion

Flammen har oplevet en imponerende vækst, siden den SønderjyskE ejerfamilie videreudviklede sin populære familiekro i Hole og åbnede første udgave af konceptrestauranten i Kolding i 2009.

Konceptet har gjort familien, der består af mor og far, Ketty Rosenfeldt Sunddal og Flemming Sunddal, og deres børn Kristina Rosenfeldt Sunddal og Martin Rosenfeldt Sunddal, til mangemillionærer, efter overskuddene i flere år har svinget mellem 20 millioner og 32 millioner kroner.

I 2017 år faldt overskuddet dog tilbage blandt andet fordi opstarten i Tyskland blev dyrere end forventet, og det var medvirkende til, at indtjeningen i 2017 faldt fra 32,5 millioner kroner til 14,5 millioner kroner. Men familien er ikke mæt, og nu skal Piet Klein hjælpe med at indfri ejerfamiliens forventninger.

- Vi har været på jagt efter en profil, som kan være med til at indfri det potentiale, vi mener, at Flammen rummer både i Danmark og uden for landets grænser. Vi ser et super match i Piet Kleins blanding af ledelsesstil, personlighed og erfaring, og vi mener, at han har kompetencerne til at indfri vores ambitiøse vækstplaner for Flammen, udtaler Martin Rosenfeldt Sunddal fra ejerfamilien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce