Annonce
Kolding

Ny topchef i Flammen skal slå døren ind til det tyske marked

Piet Klein er ny topchef i Restaurant Flammen, der åbnede sin første restaurant i Kolding for ti år siden. Her får han en high-five af Ketty Rosenfeldt Sunddal, der ejer kæden sammen med sin mand og deres to børn. Foto: Flammen
Piet Klein er ny topchef i Restaurant Flammen, der har base i Kolding. Den nye direktør kommer fra et job i møbelbranchen, og nu skal han give endnu flere smag for Restaurant Flammens buffet i både Danmark og Tyskland.

Kolding: Opstarten i Tyskland i 2017 kostede på indtjeningen, men lysten og ambitionen om at mætte flere tyskere er ikke forduftet, og det bliver en af opgaverne for den nye topchef Piet Klein.

Det er ti år siden, at Restaurant Flammen åbnede den første restaurant. I dag har kæden 15 restauranter i Danmark og en enkelt i Hamborg, og nu har ejerfamilien, Rosenfeldt Sunddal, ansat afløseren for Elias Tychsen, der stoppede i efteråret.

Den gang begrundede Ketty Rosenfeldt Sunddal beslutningen med, at der var brug for en direktør, der kunne hjælpe kæden med at vokse i både Danmark og udlandet.

43-årige Piet Klein, som kommer fra et job hos IDdesign, hvor han var kædedirektør for møbelkæden ILVA og direktør for den internationale butikskæde IDdesign Franchise. Dermed har han solid erfaring fra både det danske og internationale marked, lyder det i en pressemeddelelse fra Flammen.

- Flammen har et stærkt og gennemtestet koncept, og jeg ser frem til at sætte mit personlige aftryk på virksomheden, både i Danmark og i Tyskland. Vi skal give vores kunder en helhedsoplevelse, som står knivskarpt, både når det gælder maden, indretningen, stemningen og ikke mindst servicen, og jeg glæder mig til at fortsætte den gode udvikling sammen med den dygtige ledergruppe og de engagerede medarbejdere, udtaler Piet Klein, der starter den 1. april.

Annonce

- Flammen har et stærkt og gennemtestet koncept, og jeg ser frem til at sætte mit personlige aftryk på virksomheden, både i Danmark og i Tyskland

Ny administrerende direktør i Flammen, Piet Klein

Fortsætter ekspansion

Flammen har oplevet en imponerende vækst, siden den SønderjyskE ejerfamilie videreudviklede sin populære familiekro i Hole og åbnede første udgave af konceptrestauranten i Kolding i 2009.

Konceptet har gjort familien, der består af mor og far, Ketty Rosenfeldt Sunddal og Flemming Sunddal, og deres børn Kristina Rosenfeldt Sunddal og Martin Rosenfeldt Sunddal, til mangemillionærer, efter overskuddene i flere år har svinget mellem 20 millioner og 32 millioner kroner.

I 2017 år faldt overskuddet dog tilbage blandt andet fordi opstarten i Tyskland blev dyrere end forventet, og det var medvirkende til, at indtjeningen i 2017 faldt fra 32,5 millioner kroner til 14,5 millioner kroner. Men familien er ikke mæt, og nu skal Piet Klein hjælpe med at indfri ejerfamiliens forventninger.

- Vi har været på jagt efter en profil, som kan være med til at indfri det potentiale, vi mener, at Flammen rummer både i Danmark og uden for landets grænser. Vi ser et super match i Piet Kleins blanding af ledelsesstil, personlighed og erfaring, og vi mener, at han har kompetencerne til at indfri vores ambitiøse vækstplaner for Flammen, udtaler Martin Rosenfeldt Sunddal fra ejerfamilien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vi gør det fortsat ikke godt nok

Møgsagerne i det offentlige Danmark har stået i kø med milliardsvindel med udbytteskat, misbrug af Socialstyrelsens midler og tilsyneladende meget grove forhold hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. Lokalt har vi såmænd også haft et tilfælde, hvor fire personer er blevet sigtet for bedrageri mod Sygehus Lillebælt. Alt dette til trods: Vi er fortsat verdens mindst korrupte land sammen med New Zealand. Det viser anti-korruptionsbevægelsen Transparency Internationals årlige undersøgelse af forholdene i 180 lande. Egentlig er det ikke så overraskende. Inderst inde ved de fleste danskere jo godt, at bestikkelse hører til sjældenhederne. Få borgere kunne finde på at tilbyde myndighedspersoner erkendtligheder i forventning om modydelser. Og endnu færre offentligt ansatte kunne formentlig drømme om at tage mod penge eller tvivlsomme vennetjenester. Vi har grund til at glæde os over dette forhold. Korruption er en kræftsvulst på samfundet. Den gør alt dyrere og langsommere, fordi udgifterne til korruption skal lægges oven i prisen på alle projekter, hvor man tilmed langtfra kan være sikker på, at de bedste og billigste får overdraget en given opgave. Derfor er det heller ikke noget tilfælde, at de mest korrupte lande som regel også er de fattigste med for eksempel Sydsudan, Somalia og Syrien som nationer, der både er bundkorrupte og aldeles rædselsfulde at bo i. Korruption er imidlertid langtfra kun et økonomisk problem. Endnu værre er det, at bestikkelse tærer på ethvert samfunds vigtigste kapital, nemlig tilliden mellem borgerne indbyrdes og i forhold til myndighederne. Danmark er fortsat et samfund bygget på gensidig tillid. Men ligesom vi trods førstepladsen mister point på opgørelsen over korruptionens omfang, er der også en blevet plads til en lille tvivl i mange danskeres forhold til myndighederne. Den situation er netop opstået på grund af den senere tids mange skandaler. Så jo, vi gør det godt. Men vi gør det fortsat ikke helt godt nok.

112

30-årig indbrudstyv hærgede Kolding i måneder, inden han meldte sig selv: - Jeg gjorde det af grådighed

Danmark For abonnenter

43 kommuner driver ulovlige solcelleanlæg: Nu risikerer investeringer for millioner at ryge i skraldespanden

Annonce