Annonce
Esbjerg

Ny topchef til øen: Lars Møldrup er Fanøs nye kommunaldirektør

Fanø Kommune er kendt for at have en særlig samarbejdsånd både fagligt og politisk, og det har været afgørende for Lars Møldrups beslutning om at forlade beredskabsjobbet i det Sydjyske og fortsætte karrieren i Fanø Kommune om en måneds tid. Arkivfoto: André Thorup
Vibeke Kinchs afløser er fundet. Fanøs nye kommunaldirektør bliver 55-årige Lars Møldrup. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør for Brand & Redning Sønderjylland.
Annonce

Fanø: Efter seks år med dirigentstokken har Fanøs kommunaldirektør, Vibeke Kinch, valgt at takke af, og efter måneders søgen kan Fanø Kommune nu indstille jagten på hendes afløser.

Jobbet går til den 55-årige Lars Møldrup. Han er født og opvokset i Oksbøl, bor i dag i Esbjerg og har gennem de seneste to år siddet i direktørsædet hos Brand & Redning Sønderjylland. Han har desuden en lang lederkarriere i bagagen fra bl.a. Esbjerg, Forsyningen og Tønder kommune, hvor han var fagchef inden han i august 2018 tiltrådte som beredskabsdirektør.

- Vi har haft en veltilrettelagt ansættelsesproces og et enigt Byråd omkring ansættelsen, og jeg er derfor sikker på, at Lars Møldrup er den helt rigtige profil til at bære depechen videre og skabe fortsat fremdrift i vores kommune. Han er ihærdig, vellidt og visionær, og så har han et godt blik for området, de menneskelige, organisatoriske og politiske dimensioner, som en kommunaldirektør skal mestre, siger borgmester Sofie Valbjørn.

Annonce

Traditioner og visioner

Lars Møldrup glæder sig til at prøve kræfter med topjobbet i Fanø Kommune.

- Det er spændende og meningsfuldt at stå i spidsen for en kommune, der spiller en nøglerolle i borgernes hverdag. Fanø har mange stolte traditioner og en masse at byde på, når det gælder om kvalitet i kerneopgaven, bosætning, turisme og erhvervsudvikling, og jeg glæder mig til at realisere potentialerne i samarbejde med politikerne, borgerne, erhvervslivet og organisationens øvrige ledere og medarbejdere, siger den kommende kommunaldirektør.

Blå bog

Lars Møldrup er 55 år.

Han er oprindeligt installatøruddannet, men har suppleret med en række lederuddannelser herunder en master-uddannelse fra Danmarks Tekniske Universitet, DTU.

Han er gift med Merete Tarp Møldrup, som er børnehaveklasseleder. Sammen har de 3 voksne børn. I fritiden spiller han golf og er desuden en ivrig moutainbike-rytter.

Sofie Valbjørn ser frem til samarbejdet med Lars Møldrup.

- Jeg har store forventninger til samarbejdet. Vi er en kommune, som udvikler lokalsamfundet i tæt samarbejde og dialog med borgere og erhvervsliv. Vi vil spille en aktiv rolle, når vi taler Bosætning, Erhverv & Turisme og Bæredygtighed - ikke bare på Fanø, men også på den landspolitiske scene. Jeg har tillid til, at Lars Møldrup har de rette kompetencer og personlige egenskaber til at få succes med opgaverne, siger borgmesteren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Slesvig-Holsten går i orange: Nu bør danskerne ikke køre over grænsen

Danmark

Hvor er Mette Frederiksen?

Annonce