Annonce
Sport

Ny træner i Ribe-Esbjerg: Jan Paulsen tiltræder med øjeblikkelig virkning

Ribe-Esbjerg har erstattet assistenttræner Morten Seier med den rutinerede Jan Paulsen, der tidligere har stået i spidsen for blandt andet Mors-Thy og Randers HH. Collage: Arkivfoto.
Annonce

HÅNDBOLD: Resultaterne hos storsatsende Ribe-Esbjerg HH har indtil videre i denne sæson været elendige med blot to sejre i ni kampe – og det får nu konsekvenser.

Jan Paulsen, der tidligere blandt andet har trænet Mors-Thy med stor succes, har mandag første arbejdsdag i Ribe-Esbjerg, og det bliver nu den temperamentsfulde træners opgave at banke noget vildskab ind i spillertruppen.

Men Paulsens ankomst har ikke udløst en fyreseddel til Lars Walther. Han fortsætter i jobbet, men skal altså fremover dele ansvaret med Jan Paulsen.

- De deles om det, men Lars Walther får fortsat det sidste ord, fortæller sportschef Sune Ageschou.

Lars Walther føler sig ikke trådt over tæerne. Han har faktisk selv peget på Jan Paulsen.

- Jeg har kendt Jan i mange år, og jeg har faktisk fået ham solgt til en italiensk klub på et tidspunkt.

- Jan har nogle stærke kompetencer, og jeg er ikke i tvivl om, at han kan hjælpe os. Jeg glæder mig meget til samarbejdet, og det er 100 procent ærlig snak, siger Lars Walther.

Tilbage i marts blev Jan Paulsen, der bor i Aarhus, afskediget i 1. divisionsklubben Randers HH, da klubben var hårdt presset økonomisk og derfor ikke længere havde råd til at betale hans løn.

I samme forbindelse stopper Ribe-Esbjerg samarbejdet med Morten Sejer.

Ribe-Esbjerg er næstsidst i ligaen. Næste kamp er i Ribe lørdag kl. 16.00 mod Nordsjælland Håndbold.

Meget mere på www.jv.dk lidt senere…

Jan Paulsen tiltræder i Ribe-Esbjerg HH med øjeblikkelig virkning. Han sidestilles med Lars Walther. Arkivfoto: Scanpix / Ritzau
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce