Annonce
Erhverv

Ny uddeler Hovborg: Flinke kommiser har flest købelystne kunder

Betina Jørgensen er allerede begyndt som nu uddeler i Hovborg Brugs. En status viser, at butikken er veldrevet. Foto: Steen Rasmussen
Betina Jørgensen er ansat som ny uddeler i Hovborg Brugs. Hun kommer fra et job som butikschef i Lagkagehuset.

HOVBORG: Hvad gør man for at lokke kunder i butikken?

Ja, men opfører sig i al fald ikke som hotelejeren i Halløj på Badehotellet - ubehøvlet og uforskammet.

Tværtimod, mener den nye uddeler i Hovborg Brugs, den 53-årige mor til fire, heraf to bonusbørn, Betina Jørgensen, der bor i Hejls og gennem de seneste 11 år har været butikschef i Lagkagehuset i Haderslev, Vejle, Fredericia og Horsens. Det seneste job var et barselsvikariat, så der kom jobopslaget i Hovborg meget belejligt.

Annonce

- Og jeg er da heller ikke i tvivl om, at det ved brugsens ansatte alt om, og så skal vi bare holde fokus på, at leve op til det dag efter dag. Det betyder jo noget for os alle, at vi føler os velkommen, når vi kommer ind i en butik og bliver modtaget med et smil.

Goddaw

- Vi skal sige goddag og farvel og ønske kunden en god dag. Kunder, der føler sig velkommen, er tilbøjelige til at købe lidt mere. Det er da helt sikkert, at føler man sig godt tilpas i en butik, så kommer man igen. Og omvendt. Får man en dårlig behandling bare en gang, så kommer man måske aldrig mere.

- Man skal også have tid til en snak, og måske spørge ind til, hvordan det gik til moster Annas fødselsdag i går. Kundeservice er faktisk meget simpelt, men selvfølgelig skal der arbejdes med det hele tiden. Vi skal blive bedre og bedre.

- Jeg skal sørge for, at medarbejderne har gode arbejdsbetingelser, så de er glade for at være her. Glade ansatte giver glade kunder.

- Og så skal vi selvfølgelig have de rigtige varer på hylderne.

Annonce

Finger i jorden

Betina Jørgensen har brugt de første dage til at stikke en finger i jorden. Der er holdt status for at få et indtryk af den aktuelle status, og det ser godt ud. Det er godkendt, konstaterer uddeleren.

- Vi kender først det endelige resultat om to, tre uger, men umiddelbart tyder det på, at butikken er meget veldrevet uden det store svind. Men sådan skal det jo også være være, så det er sådan set som forventet.


Man skal også have tid til en snak, og måske spørge ind til, hvordan det gik til moster Annas fødselsdag i går. Kundeservice er faktisk meget simpelt, men selvfølgelig skal der arbejdes med det hele tiden. Vi skal blive bedre og bedre.


Uddeleren har otte ansatte på hel- og deltid og kan trække på frivillige i foreningen Brugsens Venner, bl.a. den tidligere souschef Svend Ehmsen, som allerede er i fuld gang og indbegrebet af en kundevenlig kommis.

Borgere, der ikke har hilst på Betina Jørgensen i butikken, får en chance søndag den 28. november, hvor butikken byder kunderne på lidt julegodter.

Betina Jørgensen - uddeler Hovborg Brugs - inviterer på julegodter og en snak søndag den 28. november. Foto: Steen Rasmussen
Annonce
Erhverv For abonnenter

Ewii får dobbelt så mange henvendelser om elpriser som for en måned siden - men få vil have fif til at sænke forbruget

Annonce
Annonce
Annonce
Vejen

Rotterne kommer på uønsket visit i private boliger: Anmeldelser fra borgerne steget voldsomt

Sydjylland For abonnenter

Frygtet svinesygdom rykker nærmere og nærmere Danmark: Rigtig mange bønder er her ikke i morgen, hvis den krydser grænsen

Kolding For abonnenter

Anettes far tabte guldtand ud af munden kort inden han døde: I dag er den endt som hendes højtelskede smykke

Haderslev

Bedste skruer op for julehyggen: Spis en hotdog med mundbind og den er gratis

Medie: Vaccineskeptikere opsøger coronasmitte

Esbjerg For abonnenter

Strid om vandboring på vej i ekspropriation: Landmand vil have flere penge, end vandværket kan give

Erhverv For abonnenter

Bagerpar blev smittet med corona for næsten et år siden: I dag må de stadig tage en middagslur på sofaen og få hjælp til at lave romkugler

Esbjerg

Corona-status i Esbjerg: Smitten stiger i to nye bydele og mistanke om frygtet variant hos en person

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

Sønderborg For abonnenter

Aldi vil investere millioner i to byer: Her vil kæden bygge nye butikker

Varde For abonnenter

Politikeren skiftede prangende Mercedes ud med hverdagsbil: Tidligere var armbevægelserne større på 60 års fødselar

Sydjylland

I aften går det løs: Politiet klar med kæmpe julerazzia

Annonce