Annonce
Erhverv

Ny uddeler og souschef vil gøre lokal SuperBrugsen til landets bedste: - Her løfter vi i fællesskab

Souschef Thomas Isager (tv.) og uddeler Rene Hoffmann. De har allerede nu stået bag en større modernisering af butikken, hvor der blandt andet er kommet to selvbetjeningskasser og en større isenkram-afdeling. Foto: Marie Prangsgaard Helms
Uddeler Rene Hoffmann og souschef Thomas Isager vil med friske varer, større udvalg og endnu mere fokus på god service forsøge at skabe landets bedste Brugsen målt på kundetilfredsheden.
Annonce

Vamdrup: Her skal være alt det fornødne til hjemmet, frugt- og grøntafdelingen skal bugne af sæsonens friske råvarer, og så skal kunderne altid mødes med et genkendeligt smil. Det er blot nogle af de ting, der nu i endnu højere grad skal arbejdes med i SuperBrugsen Vamdrup, der for nylig fik ny uddeler og souschef.

Målsætningen hos det nye chef-par er nemlig intet ringere, end at butikken i Vamdrup skal være landets bedste SuperBrugsen.

- To gange om året bliver der lavet en kundetilfredshedsundersøgelse i kæden, og det er den bedste indikator, man kan få. Lige nu ligger vi middel, men der vil vi altså op og sætte barren højest. I første omgang vil vi være nummer et i vores distrikt, siger Rene Hoffmann, der er ny uddeler efter i halvandet år at have været souschef.

Han føjer til:

- Man skal jo sætte sig et ambitiøst mål, så man hele tiden udvikler sig. Vi skal hele tiden forbedre os, og vi skal være i stand til at tage input, også kritik, til os. Vi skal have god service, god stemning og medarbejdere med et smil på læben. Og selv om vi er en oplandsbutik, skal vores kunder kunne få alt det, de ønsker sig.

Annonce

Ser ens på tingene

Rene Hoffmann og Thomas Isager, der nu er ny souschef i butikken, er begge tiltrådt, fordi den tidligere uddeler efter en sygemelding har valgt at geare ned.

- Thomas var egentlig lige flyttet til en anden butik for at blive salgschef der, men da den tidligere uddeler blev syg, lånte jeg ham som souschef her. Hans gode indsats gjorde, at jeg naturligvis gerne ville beholde ham, da jeg blev uddeler. Vi har et fortrinligt samarbejde og ser meget ens på tingene, og så har vi begge store ambitioner for butikken, siger Rene Hoffmann.

- Og jeg ville selvfølgelig gerne tilbage hertil. Jeg havde en drøm om at blive souschef, og jeg kender butikken her rigtig godt. Jeg har været her i fire år, og nu har jeg bestemt ikke planer om at skulle videre, tilføjer Thomas Isager.

SuperBrugsen Vamdrup

Der er cirka 50 ansatte i butikken. Her er åbent hver dag fra 08.00 til 20.45.

51-årige Rene Hoffmann, der bor i Lunderskov, er ny uddeler. Han har været souschef i butikken i halvandet år og var før det uddeler i Dagli'Brugsen i Ågård.

31-årige Thomas Isager fra Kolding er ny souschef. Han har været i butikken i fire år og var tidligere salgsleder.

Makkerparret har i fællesskab fastlagt de overordnede tanker for butikkens udvikling, og de er enige om, at SuperBrugsen Vamdrup kan og skal være noget helt særligt sammenlignet med andre i kæden.

Annonce

Løfter i fællesskab

- Vi ved godt, hvor vi er. Vi er en landbutik. Her betyder det meget at kende hinanden, kunder og personale mellem. Og det betyder meget for kunderne at møde kendte ansigter. Vi vil gerne holde længe på medarbejderne og sørge for, at det både er en god arbejdsplads og et godt sted at handle. Samtidig vil jeg også stadig være at finde i butikken, selv om jeg nu har en del administrativt også. Kunderne skal også møde uddeleren, siger Rene Hoffmann.

Uddeler Rene Hoffmann mener, at det er vigtigt, at borgerne i Vamdrup kan finde de vigtigste ting til hjemmet i byens SuperBrugsen. Blandt andet derfor er isenkram-afdelingen udvidet. Foto: Marie Prangsgaard Helms

Det gælder også for souschef Thomas Isager.

- Jeg vil være rigtig meget i butikken. Når jeg er færdig med kontorarbejdet, så er jeg lige så meget med til at sætte flåede tomater på hylderne. Her løfter vi i fællesskab. Teamwork er et kendetegn for butikken her, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Udvalg vrager planer for 180 meter høje møller i Tjæreborg Enge: Byråd skal dog træffe den endelige beslutning

Annonce