Annonce
Billund

Ny udstilling i Vorbasse Fritidscenter

Vorbasse Fritidscenter har lige nu en ny udstilling med værker af Karen Burgaard. Foto: Inger Donslund
Annonce

Vorbasse: Torsdag formiddag havde et lille hold travlt med at klargøre næste udstilling i Vorbasse Fritidscenter. Det er billeder udført af Karen Burgaard fra Alslev ved Varde, der udstilles i centeret. Karen skriver om sig selv:

- Jeg er en pensioneret sygeplejerske, der egentlig først begyndte at male, da jeg holdt op med at arbejde. Jeg har altid i min barndom tegnet og malet og vidste, at det var noget, jeg ville tage op, når jeg fik tiden til det. Jeg har nydt at male – både alene, men også sammen med andre, som har den samme passion.

Karen Burgaard bor på landet, hvor hun har indrettet et stort atelier. I vinterhalvåret er der malersammentræf på stedet hver anden uge med mellem 12 og 16 deltagere, når der er flest. De evaluerer hinanden med både ris og ros og har det fantastisk.

Samværet med andre er en stor inspiration for Karen Burgaard, men hun kan også inspireres ved at se billeder malet af andre, også fotos generelt og det tror hun vil være fremtiden for hende at finde motiver i naturen og med mennesker.

Udstillingen består af mange forskellige motiver, der nu pynter på væggene i forhallen i Fritidscenteret. Dermed er der en opfordring til enten at slå et smut ind i forhallen og se udstillingen eller afsætte lidt ekstra tid til at se den, næste gang der er et ærinde i Fritidscenteret.

Mange billeder er blevet hængt op. Foto: Inger Donslund
Flere af værkerne er farverige. Foto: Inger Donslund
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce