Annonce
Kultur

Ny udstilling søger genstande fra et arbejde

Kim Jacobus Paulsen fra Slesvigske Vognsamling er på jagt efter genstande, der fortæller historier om et arbejde. Privatfoto: Michael Starman

Nu kan du komme til at præge en udstilling. "Et Arbejde" er titlen på en særudstilling, Slesvigske Vognsamling viser fra den 10. maj til den 30. september, og nu går vognsamlingen på jagt efter grupper og borgere, der bor i, eller på anden måde har tilknytning til Haderslev Kommune, for at spørge, om de har en ting, de på en særlig måde forbinder med et arbejde. Nok så vigtigt skal det være en ting, som der hører en historie til.

Et Arbejde kan være et job, en bestemt opgave man har løst, noget man har bygget, lektier og så videre. Tingene kan være hvad som helst, men blandt det, museet har fået tilbudt, er der for eksempel en skruetrækker, en termokande, et håndarbejde og et firebinds bogværk. Fælles for tingene er, at der hører en historie til dem.

Tingene og historierne bliver til en særudstilling, der på en meget personlig og lokal måde fortæller historier om Et Arbejde.

Annonce

Der er stadig plads til flere deltagere, og man er meget velkommen til at kontakte museumsinspektør Kim Jacobus Paulsen på kijp@haderslev.dk, hvis man vil vide mere, eller har en ting, man gerne vil have med på udstillingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Sydjylland

Region Syddanmark i top: Markant færre corona-patienter i respirator døde end i resten af landet

Annonce